Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engel oranı için rapor alırken ücret ödeniyor mu?

Hande Demir

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar mevcut hastalığımdan dolayı %45 engel oranım mevcut, daha sonrasında çıkan 2 hastalığım içinde 2 farklı bölümden engel oranı için yazı almam gerek. Bunlar için her bölüme de 200TL bir ücret mi ödemem gerekiyor? Yoksa bunları aldıktan sonra kuruluna verirken mi 200TL ödemem gerekiyor? İnternette yazan bir yazı da Sağlık kurulu raporu ücretli, Engelli sağlık raporu ise ücretsiz yazmışlar. Ne yapmam gerek. Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.

Benim engel oranım %72 ve 2 bölümden engel oranı aldım. Herhangi bir ücret ödemedim. Eğer alırlarsa dilekçe verip geri alabiliyorsunuz.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış bilmiyorsam yeni oluşan hastalıklarınız için ayrı bir oran alamazsınız yeniden heyete girmeniz gerek diye biliyorum o dediğiniz ücret ÖTV indirimi için bazı hastaneler istiyor

Bende raporumu yeni aldım. Kan tahlileri, renkli bt çekildi. 1 kuruş ödemedim. Eğer oranınız yüzde 0 çıkarsa ödeme alıyorlar. Ek olarak devlet ve eğitim araştırma hastaneleri almıyor sadece üniversite hastaneleri alıyor diye biliyorum.

Üst Alt