Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engel raporu almak kac gun surer?

stormaxi

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba
%40 yineleyen depresif bozukluk raporu alacam. Sizce 1 gunde alinabilirmi. Surec hakkinda fikri olan var mi?

Bu sizin bulunduğunuz il ve hastanenin yoğunluğuna bağlı olarak değişir.
Sabah gidilip poliklinikler dolaşılıp öğleden sonra kurula girilen yerler de var.
İlk başvuruda 6 ay sonrasına randevu verilen yerlerde.

Hastasına göre, hastanesine göre süre değişebilir. İsteyecekleri film, tetkik, mr vs. 1-2 gün ya da daha uzun sürebilir...

Heyete girdikten sonra iş bitmiyor sizlik kısmı bitiyor.Bürokratik işlemleri devam ediyor.

İstanbul da konuştuğum birine 3 ay sonraya gün vermişler.

1 ay önce Mersin Toros Devlet Hastanesinden bir rapor aldım. Heyet eğer doktorlar tetkik istemezse 2 saat sürüyor. Öğleden sonrada Kurul var. Kurulda 5 dakika sürüyor. Raporu almanız 20 gün sürüyor.

Ben Kocaeli devlet hastanesinden 2 saatte almıştım. Raporun elime geçmesi 15 gün sürmüştü

Ankara'dan aldım ben. Tam 3 ay sürdü. Istanbul'da ikamet ediyordum sürekli gidio geldim. Cok sorun çıkarttılar. Kimliğimdeki fotoğrafı benzetemediler. Gittim değiştirdim. En sonunda %43 le raporumu aldım.

Ben hala beklemedeyim. Yaklaşık 5 ay oldu. Bu süreçte sigortanın devam etmesi gerekiyormu.

Üst Alt