Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engel raporu yenileme ve oranlarımda değişiklik olur mu?

herosoldier

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Ben mide ca hastasıyım. Geçen sene 80 rapor verildi ve vergi indirimli emekli oldum. Raporu geçen sene aralık ayında almıştım. 1 yıllık verdıler ve yenilemem gerekiyor.
Sorum Ağustos ayında yenilememde problem var mı?
Ameliyat oldum midemi dalağımı ve yemek borumdan 2 cm aldılar.
Kemoterapim yeni bitti 1 ay sonra pet cekilecek ve duruma göre tedavime karar verilecek.
Şimdi raporum düşecek mi.
Dalağım alındı extra oran olur mu?
2 sene once kalpten ablasyon oldum bunun rapora etkisi olurmu?
1.5 1.75 gözlük kullanıyorum bu etkiler mi?
Rapor 90 i bulur veya geçer mi?
Yardımlarınız için teşekkürler

hiç tavsiye etmem ...
benim yüzde 44 engelli raporum şu anda 24 e düştü .. 3 kez sağlık kuruluna müracat ettim 3 defa heyet raporu aldım ama 40 ı bir türlü geçemedim çok berbat bi sağlık sistemimiz var..

Neyi tavsiye etmezsiniz diger rahatsızlıklari soylemeyi mi

herosoldier

Evet, zaten en az 3 ay kala gitmelisiniz. Yani 4-5 kala da gidebilirsiniz.

Gözlüğün bir etkisi olmaz. Ama merak etmeyin, zaten rapor oranı %40'ın altına düşmediği sürece emekliliğiniz devam eder.

herosoldier

merhaba kanser tedaviniz aktif devam ediyor çok yeni pet ameliyat vs kanser %80 olur ama miyopi etkilemez. genel cerrahi ,iç hastalıkları varsa ilaçların kalıcı yan etkisi varsa ispatlı onları söylemelisin .zaten yine büyük ihtimal süreli verilecek .kanserde yönetmelik çıkartmışlar.budur

Üst Alt