Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engel raporuna yeni engel ilave etmek için rapor sürecini sıfırdan mı başlatıyoruz?

doodslag

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selam..
yaklaşık 6 ay önce İstanbul Sultan 2.Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma hastanesine rapor için başvurdum.
Atipik psikoz hipertansiyon diyabet koah ve dizimden ortopedik sorunlarım vardı.
2 yıldır Koah tedavisi görmeme rağmen göğüs hastalıkları doktoru sağlamsın dedi
atipik psikoz için 6 ay incelensin dediler herhangi bir puan vermediler
Diğer engeller için 41 oranında süresiz engel raporu aldım....
Şimdi psikoz için tekrar başvuruda bulunacağım 10 yıldır ilaç kullanıyorum geçen sene hastaneyede yatırıldım.
sormak istediğim sadece bu rahatsızlıktan girip mevcut olan 41 orana ekletmede bulunabiliyormuyum yoksa tüm
branşlarda tekrar 0 danmı başvuruda bulunmam gerekiyor.Aynı hastane olması şartmı ?Öyleki korktum mevcut olanıda iptal ederler diye..
Şimdiden teşekkürler

anladım... peki direk gidip yeniden kuruldan randevumu alacağım.Şu anki 41 süresiz raporumu önce iptalmi ettirmem gerekiyor?
birde istanbulda diğerlerine göre daha makul olan hastane tavsiyeniz varmı? yoksa raporu aldığım hastaneye başvurmak zorunluluğummu var tekrar...
teşekkürler...

Bir şey iptal ettirmeniz gerekmiyor, herhangi bir kuruldan randevu alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey ilk rapor tarihi üzerinden en az 6 ayın geçmiş olması.

umut62

Bende aynı durumdaydım yaklaşık 8 ay sonra kurula başvuru yaptım kurul başvurumu reddedip branş doktoru sevki istedi.Hastalığımın ilerlediği doktordan kurula girmesi uygundur yazılı imzalı kaşeli bir kağıt aldım randevu bekliyorum.Ama sistemsel olarak kurula sevk edemiyorlarmış.Bu şekilde kurula girebilir miyim?

sbrbrgc

neden böyle bir şey yaptıklarını bilmiyorum inanın. kendi durumumdan örnek vermem gerekirse raporumun tamamlanmasına 3 ay var. randevu aldım ve dün muayeneleri gerçekleştirdim. mevcut rahatızlıklarıma ilave başka rahatsızlıklarım vardı. cuma günü kurula gireceğim.

umut62

Benim raporum süresizdi.Sizi kurala herhangi bir doktor sevk ettimi?

Üst Alt