Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engel Tanımadı, 3'üncü Kitabını da Çıkardı

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
170
Almanya'nın Duisburg kentinde yaşayan doğuştan bedensel engelli Gülseren Gümüş'ün üçüncü kitabı 'Aşkın Ev Hali' piyasaya çıktı.

STFYXYJMIEGMRZAYEHGI.jpg
[FONT=Arial][/FONT]"Engelli olmak, benim hayatta olmamı engellemedi" diyen 38 yaşındaki Gülseren Gümüş, bir grup gönüllü kadın arkadaşlarıyla bir araya gelerek 2007 yılında Duisburg'ta kurdukları Güldeste Dayanışma Derneği'nin kurucu başkanı oldu. Başkanlığını yaptığı Güldeste Dayanışma Derneği, kadınlara yönelik Geleneksel Osmanlı Sanatı Kursları ve çocuklar için yürütülen projerlerle resmi eğitim kurumu statüsü aldı.Yaptığı sosyal çalışmalarıyla dikkat çeken Gülseren Gümüş, "Dernek kurarken korkularım olmadı. Çocukluktan beri aktif olmayı çok seven bir özelliğim var. Bunun yanında okumaya ve edebiyata sürekli merakım oldu" dedi.Sosyal çalışmalarına yazarlığı da ekleyen Gülseren Gümüş, ilk kitabı 'Engel Duvarı'ndan sonra 'Bizim Çoçuklarımız' adlı 2'nci kitabını yayımladı. "Yazmanın tadını alınca duramadık" diyen Gülseren Gümüş, ilahiyatçı yazar Ahmet Bulut ile birlikte sayfalarını paylaştıkları 'Aşkın Ev Hali' adlı 3'üncü kitabını okurlarıyla buluşturmanın sevincini yaşıyor. Bir hafta önce piyasaya çıkan kitapta Gümüş, aile ve evliliği anlatıyor. Gümüş, "Boşanma sayıları çok yüksek bir ülke Almanya ve biz bu sorunların kaynağını biliyoruz. Bu konularda tecrübeliyiz. Bu birikimi mi 'Aşkın Ev Hali'ne aktardım. Biz 'Aşkın Ev Hali'ne, nikah şekeri gibi oldu diyoruz. İnşallah yeni çiftler, nikah şekeri yerine bu kitabı alıp dağıtırlar." dedi.Gülseren Gümüş, Duisburg'ta 23 Aralık 2011 Tarihinde açılacak Astec Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşacak[FONT=Arial].[/FONT]

Kaynak: Engel Tanmadı 3'üncü Kitabını da çıkardı haberi

Üst Alt