Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engeli devlet memuru kanunu yapılmalı

Konular
20
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar kamuda 25.219 engeli memur var ama ne yazki bizim haklarımızı koruyacak bir kanunumuz yok arkadaşlar aileve politikalar bakanı fatma şahine mail ve dilekçe yazalım ömss ile atanan ve atanabilecek arkadaşlar ilginizi bekliyorum teşekkürler.

aynen katılıyorum arkadasım.mesai giriş çıkış saatlerinin bölgesel olarak ayarlanması .yapabilecegimiz işlerin verilmesi.hemen her ilde çalılşabilecegimiz bir kurum olmasına ragmen atamaların uzak illere olmaması kendi ilimizde atamamaızın yapılması vb.tüm arkadasların destegini bekliyorum.

Arkadaşlar bu konuda şikayetlerimizi engelilerden sorumlu aile ve politikalar bakanlığına yazınız

Kesinlikle sizlere katılıyorum arkadaşlar bu konuda en çok mağdur olan benim gibi: Ben ort. engelli olduğum halde 1.350 rakımlı, kar buz ve -20 lerin gördüğü dağlık bir ilçeye gönderildim İl Müd. tarafından, arkadaşlara durumumu arz etmeme rağmen gereğini yaparız demişlerdi ve yaptılar sağolsunlar...

Engellilerin diğer memurlarla eşit sayılması engellileri zor durumda bırakıyor gerçekten. Bu konuda hepbirlikte, aynı zamanda baskı yapsak iyi olur.

Arkadaşlar nasıl yazacağız,bu konudaki mailleri nasıl ulaştıracağız kendilerine

interneten aile ve poitikalar bakanlığı iletişim bilgileri var e-mail hsabınız varsa ordan gönderebilirsinz vea mektup yazı adrese gönderebilirsiniz

Arkadaşlar bende size katılıyorum engelli memur haklarını net olarak belirlenmesi ve uygulanması için mutlaka bir sendikanın kurulması gerekiyor.

engeli memur arkadaşlarım neredesiniz niye sizlerden ses çıkmıyor hakkınızı aramaktan aiz misiniz lütfen destek verin.

kamuda engelli kadrosunda çalışan engelli memura yeşil pasaport verilsin dendiğinde demediğini bırakmayan engelli arkadaşlar bile varken zor bu işler...

engeliler için artık birlik zamanı birbirimize destek olalım artık bu derin vurdumduymaz uykudan kalkmalı

Üst Alt