Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engeli olarak ağır sanayide isdihtam ediliyorum, çok sorun yaşıyorum!?

günaydın..sorun yaşıyorsan şikayet edecen..bu şerefsizlerengelliyi sağlamın zorlandığı işlere veriyorlar..yazıklar olsun

dogru söylüyorsun oral çelik kardeşim benimkiside aynı saglam insan giriyor en fazla bir ay çalışıyor bizede laf ediyorlar az çalışıyorsunuz diye

Engelli raporunla işkura gidicen onlarda seni engelli istihdamında açığı olan engeline uygun bir firmaya yerleştirecek, herşey senin elinde.

çalıştığınız sektör ve engel durumunuz hakkında biraz bilği verirmisiniz bu ülkemizde çok sık yaşanan bir olay malesef

Bende ayni agir sanayide calisiyorum.İşkura gitsen ne oluyorki adamlar diyorki istedikleri engelli ( ELLERINI AKTIF KULLANABILEN AYAKTA DURMASINDA SAKINCA BULUNMAYAN) nitelikte diyorlar.Ya ben kalp hastasiyim yuzde 100 oranim var. 11 SAAt calisiyorum . Normal adam 11 saat boyunca ayakta kalsa bile yorulur.Calisma saatlerim uzun molalar kısa 10 ar dk. Artik biz engelliler olarak bu ise bir care bulmamiz gerek.Ozel sektör de engellilere standart bir calisma saati olamasi gerek. Eminimki biz ve bizim gibi nicelerin boyle sorunlari vardir.

arkadaşlar 2009 dan beri bu işyerinde çalışıyorum yaklaşık 8 tane iş kazası geçirdim en sonunda davacıyım dedim hastane polisine adli tıptan rapor düzenleniyor maddi manevi tazminat davası açacağım son kazada 54 gün istirahat aldım engelli olarak ağırsanayide çalıştırıldığım ve bu kadar zorlanmama rağmen işverenden bir insanlık göremediğim için daha önce böyle bir olay yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi beklerim

Üst Alt