Sayın Bülent ,
Öncelikle Merhaba,
Sitenizi yeni takip etmeye başladım. Benim Oğlum Özgü 21 yaşında CP li. Yürüme , dik ve bağımsız oturma,konuşma yok. yemeklerini ezerek veriyoruz, altını bezliyoruz. Yani 100 % raporlu. Araç getirmede ; Bu durumda olanların işlemleri daha farklı diye düşünüyorum. Yani getirilecek aracın sürücüsü ben olacağım. İstanbul Büyükada da yaşayan , 62 yaşında Emekli olmak üzere olan bir Öğretmenim. Özgü gezmeyi çok seviyor.Sabaha kadar gezsin gözünü kırpmaz . Benim ÖZGÜ ile karavan haricinde bir araçla seyahat etmem mümkün değil.Altı bezleniyor çünki. Bir Karavan alıp Özgü ile uzun bir seyahate çıkalım istiyorum. Karavanın Engelli İndirme , bindirme aparatı olduğunda , gümrüksüz girişi olmaz mı ?
Tebliğleri okuyorum ,bir açıklık yok bu konuda. Engelli yakını veya ücretli şöför tarafından kullanılacak, engelli aparatı olan araçlarda 2500 cc. kadar ibaresi yazıyor. Ankara yı arıyorum Tele cevap veren yok !!!! açmıyorlar.. ulaşabileceğim bir telefon veya bu konuları bilen var mı acaba ? Birde ; bizim durumumuzda olup böyle bir Karavan getiren olmuş mudur acaba ? desteklerin için şimdiden teşekkür ederim. Özdemir GARİP.