Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engeli otopark alanına park ettim, otopark cezası kesildi..?

Alyel0708

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar ben avm engelli otopark alanına arabamı 15 dakikalığına park ettim arabamda engelli ruhsati yok yanlız engelki kartim olduğu için bizde yararlanıyoruz diye düşünerek park ettim ve bugün e devletten baktım ceza yazılmış henuz yazı gelmedi bana ne yapabilrim iptal olur mu cezayı ödemek zorunda mıyım? bu durumu yasayan varmı yardımcı olabilir misiniz.

Emniyetten engelli otopark kartı almadıysanız yazmışlardır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lara tarafında Trafik denetlemeydi sanırım oraya gidin ruhsatı gösterince engelli aracı ise siliniyor hemen sistemden

kardelenn

Engelli aracı değil ama engelli kartım var bu hak neden böyle ayrımcılık yapmış yani her yerde engelli eşitliği var bir emniyet bunu ayırmış sanırım

Alyel0708

egm sisteminde engelli aracı görünmediğinden kesmişler engelli kartın gecerli bir süresi var adrese kağırt geldikten sonra 15 gün indirim hakkın var hiç değil fazla para verme ruhsata engelliği işletin gecmiş olsun

Aynısı benım başıma geldi gecmiş olsun yapabileceğin pekte bişey yok.Emniyete gitmiştim dilekçe yaz uğraşmadım.Ödedim kurtuldum.

@gkhn41

Peki 15 dk olayı varmış ben yani 15 dakika bile kalamadım buna bisey yapamaz mıyız

@Alyel0708
Benim %90 değil ruhsata işlenmez bildiğim kadariyla

benim %90 üstü olduğu için benden ruhsat ya da plaka no istenmedi. trafik denetlemeden bugün aldım 20 dakika imzaları bekledim 3 yıllık verildi.tüm engelli otopark alanlarında kullanılır deniliyor. arabam da yok 4 ay sonra alacağız . benim içinde olduğum her araçta kullanılıyor arkasında fotoğrafım da var.

ortopedik kısmı bilmiyorum

hanifeaydin

Benimde ruhsatta engelli ibaresi var park kartı süreli bende aldım niye süreli verildi anlamadım raporum süresiz ve aracı 5 yıl satamıyoruz

valla aynı şeyi bende yapıyorum benim de aracım engelli aracı değil ama sürücü engelli bu durum da ceza yememek için ne yapmak lazım ??? emniyete gidip engelli kartı mı alacaz ???

Bende engelli park kartınım süresi bitmişti yenilettim ruhsat ve dilekçe 1 adet de fotoğraf la yenisini aldım. Kartın süresi 3 yıl benim raporumda sürekliydi.
Ben bu olayı jandarma trafiğe sordum hatta ben ısrar ettim ama engelli aracı olmazsa ceza yazılır dedi sistemden bakınca belli oluyor sanırım.

ben avm lerde kartı aracın önüne koyuyorum yıllardır ceza yemedim.araç engelli aracı değil,ben kendim engelliyim

Evet ön cama kartı koyunca ceza yazıldığına rastlamadım ben de.

i_brahi_m

usta benim aracım da engelli aracı değil bu park kartını nerden alıyon emniyetten mi ???

POWER_
Hocam benim aracım engelli aracı emniyetten aldım ben ama normal araca verirler mi bilmiyorum

Üst Alt