Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engeli raporu ile sağlık kurulu raporu farklı mı?

cemil47

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar engelli raporum var sağlık kurulu raporu alsam engeli raporumla engelli aylığımı alıyorum fakat sağlık kurulu raporu alma gereği duydum şayet sağlıklı kurulu raporu alsam eski raporum işleyisi devam edermi yoksa eskisi gibi devam eder sağlık kurulu raporu engeli rapor aynımı acaba konu hakında beni aydınlatirsaniz sevinirim.

Sağlık kurulu raporu Kişinin sağlık profilini gösteren bir rapordur

Sağlık kurulu raporu ile Engelli sağlık kurulu raporu farklı şeylerdir.

Örnek; sağlık kurul raporu Devlet memurluğu/asalet tasdik raporu, İşe giriş raporu, Özel güvenlik olmak için rapor, Silahlı özel güvenlik olmak için rapor, Ağır işlere başlamak için rapor, Ehliyet için rapor, Silah ruhsatı almak için rapor Bunlar birer sağlık kurulu raporudur. Engelli rapor ile ilgisi yoktur Engelli raporunu etkilemez

Oğlum resmi kamuda calısmaktadır bu alacağim sağlık kurulu raporuyla babasını bakım mükelefım diye tayını istiye bilirmi sağlık kurulu rapor en az yüzde kaç olmalıdır

Üst Alt