Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim sürekli (yada süresiz ) olan engelli raporum var araç almak için bu raporu güncelleme yapmak hasteneye gitmem gerekiyormuş hastene tekrar heyete sokup doktor doktor dolaştırıyor mu?
Evet her şeyi tekrar silbaştan yapıyorsunuz, pek tavsiye etmem raporunuzu yenilemenizi, eski oranınızı alamayacağınız kesin ve raporlar artık süreli veriliyor, sürekli rapor verilmiyor
Benim sürekli (yada süresiz ) olan engelli raporum var araç almak için bu raporu güncelleme yapmak hasteneye gitmem gerekiyormuş hastene tekrar heyete sokup doktor doktor dolaştırıyor mu?
Merhaba, yeni alacağınız raporda "sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" ibaresi yazmalı bu önemli ben İzmir ÖTV servisini aradığımda raporda o ibare yoksa dikkate bile almıyoruz demişlerdi.. Benim engelim sol bacakta polio sekeli hem vergi muafiyeti hemde ötv muhafiyetli araç almak icin başvuru yaptım..Ve her ikisinide tek raporda hallettim..Yalnız oranlar balthazard formlüne göre değerlendirildiği için bir önceki oranı alamayabilirsiniz...Birden fazla rahatsızlığınız varsa hepsini belirtmeniz ve doktorları ona göre gezmenizi tavsiye edebilirim.Hayırlı olsun şimdiden zor ve sıkıntılı bir süreç birebir yaşadıgım icin biliyorum...