Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelim ve bakmakla yükümlü olunan kişi nedeniyle tayin olmak istiyorum..?

usomer

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba ;

Gsb'de aday memur olarak çalışmaktayım. Kendim %45 , bakmakla yükümlü olduğum , benden başka 1. derece yakını bulunmayan annem ise %90 oranında engellidir. İkametimiz olan şehre tayin olmak istiyorum. Bu konuda yol gösterecek ve bilgisini paylaşabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var ;

1. Aday memur olmam, tayin hususunda problem yaratır mı ?
2. Kendimin ve annemin durumunu aynı dilekçede mi belirtmeliyim ? Yoksa ayrı ayrı mı ?
3. Nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor? Sizlerde bir örneği varsa paylaşabilir misiniz ?
4. Kurum veya bakanlıktan red cevabı gelirse nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

İlginize ve cevaplara şimdiden teşekkür ederim. Selam ve saygı ile...

Bağlı bulunduğunuz müdürlüğe durumunuzu bildirir bir dilekçe yazmanız gerekiyor. Konuyla ilgili genelge var Google arama motorundan aratabilirsiniz. Konuyla alakalı ayrıntılı bilgiyi özlük biriminizden yada bağlı bulunduğunuz müdürlüğün özlük biriminden öğrenebilirsiniz.

kurumunuz hangisi ve hangi bakanlığa bağlı çalışıyorsunuz ?

gsb de aday memur oldugunuza eminmisiniz. gsb cunku personelini hep sozlesmeli olarak alir. bende gsb de calisiyorum yeni tayin dilekcemi yazdim suan izindeyim yalniz ozelden bana ulasin haftaya gorev yerime gittigimde sizinle ayrinyili olarak konusalim.telefondan pek duzgun yazamiyorum

Üst Alt