Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelimin değişmesi imkansızken raporumun süresiz olması gerekmiyor mu?

Gülayşe

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar spina bifida meningosel hastasıyım ilk kez rapor almak için heyete başvurmuştum bugün aldım raporumu % 65 olarak
Ambliyopi görme keskinliği her iki gözde 0.6
Total üriner inkontinas+gaita inkontinans 50
Opere spina bifida uzun meafelerde zorlanma tablo 4-1 20
Raporun süresi 2 yıl anlayamadığım iyileşme imkanı olmayan bir hastalığa neden 2 yıl süre verdiler?

engeliniz değişmeyecek ve rahatsızlığınız sürekli ise herhangibir düzelme olmayacaksa başka bir hastanede yeniden çıkarın veya raporunuza itiraz edip dilekçe verip yeniden alımanızda fayda var
yıllar önce gata hastanesinde bir arkadaşla karşılaşmıştım ortapedik engelli ve yürüyemiyordu yürümeside imkansızdı bir yerden bir yere giderken emekliyerek gidiyordu fakat yinede arkadaşa raporunu sürekli vermemişti doktorlar 5 yılda bir kere buraya gelip kontrol olacaksın senin düzelme ihtimalin var diye
arkadaş baya bir sıkıntı çekmişti askerlik için bile sürekli rapor alamamıştı. belkide doktorlarının bilinç altıda senin iyileşmene dair fikirler vardır.
sen hastalığından eminsen eğer başka bir hastanede rapor al veya itiraz et raporunu değiştir.
inşallah herşey senin istediğin gibi olur.
sağlıklı huzurlu bir hayat yaşamanız temenisi ile sağlık ve esenle kalın

Keşke düzelme imkanım olsa ama zor gözüküyor..Hastayı düşünen yok 2 yılda gel git rapor değiştir şimdi tekrar uğraşmaya vaktimde yok artık 2 sene sonra tekrar çıkarttığımda bu sefer farklı bir hastaneden sürekli raporumu alabilirim inş cevap yazdığınız için ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

2 yıl süre vermişlerr olabilir. tekrardan girersiniz 2 yıl sonra aynı raporu alırsınız. belki bu sefer dürekli verirler hiç endişe etmeyiniz .

Üst Alt