Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelimiz topluma zarar veriyor!

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
258
isitme cihazimmi bozuk kulakmi bozuk.evdekilerin fena halde canalari sikilmaya basladi benim duymadigima cihazi takmayinca:(herkesin agzinin tadi kacdi gibi.
konusuyorlar gulusuyorlar, ilismiyorum duymayinca. benimde kendime gore mesguliyetlerim var. gobegimimi yirtayim milletin konustugunu anlamak icin:eek:
durmadan canimi sikiyorlar, ya yeni cihaz al, yada doktora git diye. sankim doktor bisey yapabilirmis gibi olmus kulaga:p
sizene diye cekiliyorum cekilmesinede, sonrada elalemin canini neden sikiyorum duymadan diye vicdan yapmaya kalkiyorum sirasinda:(
amaaaan kime konusmayiverin benimle diyorum ama.
sizin engelinizde millete sikinti yasatiyormu.
burda engeli olsada kulagi duyan cok. acaba duymayan sagir insanin icinimi karartir.
hadi soyleyin hic darilmam, taslarimizi dokelim engelimizle.

Kesinlikle fikrini ve bakış açını değiştirmelisin. Bu engel durumun senin tercihin yada seçimin değil. Başkalarının bundan rahatsız olabileceğini sanmıyorum psikoljik olarak sen öyle hissediyor olabilirsin velevki rahatsız olsunlar bu onların problemi. Sonuç olarak yaşamını kendine göre dizayn etmelisin, elbette çevrenin fikirlerine görüşlerine saygı duymalısın ama kendini düşünmelisin çünkü ömür çok kısa öyle yada böyle bitiyor bu dünya. Kolaylıklar

4 yıldır engelliyim kimse umrumda değil çok şükür çalışıyorum yanlış anlaşılmasın çatır çatır para harcıyorum sağlam insanlar şok geçiyor bu halde bunları yaptığım için... Sana önerim boşver takma kendini geliştir sen onlara ihtiyaç duyma onlar sana ihtiyaç duysun

Bıktım

sen onlara ihtiyac duyma onlar sana duysun diyosunya:)kabak ondan patliyo iste.kendi isimi kendim gorurumde benden istenene kulak vermem lazim.

Asla öyle anlama yardım etme demiyorum et fakat öyle bir şey yap ki onlar sana daha çok muhtaç olsun

En iyisi ıssız adada yaşamak.robinson cruise hayatı oh mis gibi..

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin engelinden rahatsiz oluyorsa o toplum olmaz olsun niye toplumun pisliklerinden sen rahatsiz olmuyorsun

Kardeşim milleti engelinle ilgili hiç önemseme.Biz yaratılış itibariyle farklıyız.Canının istediği güzel şeyleri yap.Hayat bunlarla oyalanmayacak kadar kısa.Mizan terazisinde herkesi eşit sayan Rabbimiz varken,kullarının fikri umrumda veya umrumuzda olmamalı.Hayatın tadını çıkar.İsyan etmek için neden çok kolay bulunabilir.Lakin bize şükredecek neden bulmak yakışır.Bize Allah yaşamak için tek şans verdi.İyi veya kötü kullanmak benliğimizde.Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.

Yıllardır engellilerin içinde yaşıyorum ve bundan hiç bir zaman rahatsızlık duymadım.

Ama senin esas sorunun bu değil bence... Yakınların senin için kaygı duyuyor, endişeleniyor ve sen bunu rahatsızlık duyuyorlar gibi algılıyorsun. Bence onlara kendi yeterliliklerini, isteklerini, düşüncelerini daha iyi anlatmalı, onlarla uzlaşmaya varmalısın. Senin kendin için kabullendiğin şeyleri onların kabullenmesi daha zor.

Üst Alt