isitme cihazimmi bozuk kulakmi bozuk.evdekilerin fena halde canalari sikilmaya basladi benim duymadigima cihazi takmayincaherkesin agzinin tadi kacdi gibi.
konusuyorlar gulusuyorlar, ilismiyorum duymayinca. benimde kendime gore mesguliyetlerim var. gobegimimi yirtayim milletin konustugunu anlamak icin
durmadan canimi sikiyorlar, ya yeni cihaz al, yada doktora git diye. sankim doktor bisey yapabilirmis gibi olmus kulaga
sizene diye cekiliyorum cekilmesinede, sonrada elalemin canini neden sikiyorum duymadan diye vicdan yapmaya kalkiyorum sirasinda
amaaaan kime konusmayiverin benimle diyorum ama.
sizin engelinizde millete sikinti yasatiyormu.
burda engeli olsada kulagi duyan cok. acaba duymayan sagir insanin icinimi karartir.
hadi soyleyin hic darilmam, taslarimizi dokelim engelimizle.
konusuyorlar gulusuyorlar, ilismiyorum duymayinca. benimde kendime gore mesguliyetlerim var. gobegimimi yirtayim milletin konustugunu anlamak icin
durmadan canimi sikiyorlar, ya yeni cihaz al, yada doktora git diye. sankim doktor bisey yapabilirmis gibi olmus kulaga
sizene diye cekiliyorum cekilmesinede, sonrada elalemin canini neden sikiyorum duymadan diye vicdan yapmaya kalkiyorum sirasinda
amaaaan kime konusmayiverin benimle diyorum ama.
sizin engelinizde millete sikinti yasatiyormu.
burda engeli olsada kulagi duyan cok. acaba duymayan sagir insanin icinimi karartir.
hadi soyleyin hic darilmam, taslarimizi dokelim engelimizle.