Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelimle ilgili ameliyat sonrası yeni engelli sağlık raporu alma işlemi nasıl işler?

ctarimli

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben Serebral Palsi (CP) hastasıyım. Sol elimde kavrama güçlüğü ve yürüyüşümde de hafif bir bozukluk mevcut. Şu sıralar bacaklarımla ilgili yeni bir kas gevşetme operasyonu geçirme arifesindeyim.

Merak ettiğim konu bu operasyonlar ve takiben fizik tedavi sonrasında engelimde gözle görünür bir değişiklik elde edersem (umarım ki ederim) yani engelimde azalma meydana gelirse sahip olduğum engelli sağlık raporlarımı yenilemek istesem il sağlık müdürlüğüne gidip geçirdiğim operasyon sonrası engel durumumda değişiklik meydana geldi ve eski raporlarımın geçersiz sayılmasını istiyorum yeniden sağlık raporu çıkarmak istiyorum diye başvuru mu yapacağım yoksa direk bir devlet hastanesine gidip engelli sağlık raporu aldığımızda bu en yeni rapor geçerli sayılıp eski sağlık raporlarımız otomatik olarak geçersiz mi sayılır başka işlem yapmadan ?

Evet eski rapor rafa kalkar

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt