''Kadın hakları ''konusunda açılan başlığın geldiği nokta konusuna açıklık getirmek hemde bu çalışmanın ciddiyetini vurgulamak amaçlı TEKZİP niteliğini taşır açıklamadır.
25 kişilik grup ta sizin daha önce üyeniz olan ve nahoş sebeblerden dolayı siteden ayrılmak kararını vermiş olan İremsu da vardır.Bu site gibi feedback alabileceğimiz tüm sitelere üye olduk.Amaç sorunu ilk ağızdan ve bireysel duymak adına
ekipte yurt dışında olanımızda var yurt dışında ki engelli üyelere yönelik sitelerede üyeyiz.Yabancı uyruklu kişiler olduğu gibi yabancılarla evli arkadaşlarımızda var.
Yani toplamda 12 çift ve tek kişi...Sorun tespiti bu şekilde olmaz yada yeterli gelmezse
farklı yaklaşımlarda olacaktır.Yoksa direk site yöneticileri aranır onlardan soruların cevapları alınırdı.Ama işe tabandan başlamak istedik.
İlk üyeliğim esnasında İremsu vardı ve yazdıklarına kendi nikini belirtti.
Şimdi sanal bir ortamda iki aylık üye olmuş birirni böyle belirtmemiş olsaydı yada art niyet taşısaydı ismini yazarmıydı?Bunun takdirini herkes içinden versin.
Ayrıca nickler ve şifreler beşerli olarak dağılmış durumda...ama yasak kural dışı bir açıklama varsa yada şahsınıza hakaret edildiğini düşündüğünüz bir konu yönetici ile irtibat kurar yada açılan konulara iştirak etmezsiniz.
Şimdi büyücü hnm.lütfen saygısızlık yapmayalım.İremsu sizden korktuğu için değil
sizlerin tepkisi için değil siteye saygısızlık yaptığını düşündüğünden siteden ayrıldı.Direk bülent beyin yapmış olduğu açıklamaya istinaden,
Sizin üstünüze alınacağınız hiçbir sıkıntısı yoktur.
O yazdıklarına iremsu olarak not düşer zaten.Ayrıca ona nick öneren ben olsaydım panter emel de! derdim.
Bayan olmanın ,sıkıntılı mücadelesini vermiş ve alnın akıyla çıkmış bir kişi olarak onu erkek nick arkasına sığınmayacak kadar dobra ve onurlu biliriz.
Bazen şabanlığıda mevcuttur.
Ayrıca kendisi bana altı kişi için(murat bey,vilanjık,baben,ilker,lutfiye,shukufe)için notlar verdi onlarıda ilettim.Size bir notu yok.Ne olumlu nede olumsuz
sizi ya hatırlamıyor yada unutmuş yada umursamıyor
Saygılarımızla