Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelleyenlere engel oldunuz mu?

damla89

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
istemediğiniz bir engeliniz oldu mu hiç?
Hiç engel oldunuz mu?
güzelliklere...
doğruluklara...
gülümsemelere...
Engel olanları hiç engellediniz mi?
Engelli olana hiç yardım ettiniz mi?
para vererek değil,
Elinden tuttunuz mu?
koluna girdiniz mi?
bir kaç damla gözyaşı döktünüz mü?

Benim istemediğim bir engelim olmadı. Ama bazı şeylere engel olmuş olabilirim. Engel olanları engelleyememiş de olabilirim. Ama bir kaç gözyaşı damlasından fazlasını döktüğümden eminim ve buna deger bilirim.

istemediğin bir engel işte.Şimdi istediğimiz engel olur mu diyeceksiniz hastalıkta olmaz tabi ama bazen birşeylerin olmaması için bir engelin çıkmasını isteriz.

Sorunuza soru ıle cevap:) hıc ınsan engellı olmak ıstermı....?:)
BEN HIC BIR SEYE OZELIKLE MUTLULUGA SEVGIYE ENGEL OLMADI ASLADA OLMAM..

damla hanım ne gibi birşeylerin olmaması için sakat olmayı istersiniz? Sanırım sakat değilsiniz bunu bu kadar rahat söylediğinize göre

misceren;
damla rahat sölemiyor ama sen sakat kelimesini çok rahat söleyebiliyosun. damlanın anlattıgı bedensel engel değil. engel sadace bedensel değildir. mutlu olmamak,sevememekte bir engeldir.

benim algılayabildigim kadarıyla siz engelli degilsiniz ve biz engellilerle kafa buluyorsunuz yanlışmı anladım eger cevabınız evet siz yanlış anlamışsınız ise, o zaman size şu soruyu sorarım ne demek hic istemediginiz bir engeliniz oldumu? insan engelli olmayı istermi yada birisinin mutluluguna engel olmak istermi? lütfen biraz sağ duyulu olun burası kafa yapılacak yer degil sizi saygıya davet ediyorum...

illa engelileri anlamak için engelli olmakmı lazım türkiyede 8 milyon engelli var yani 8 kişiden biri engelli demek oluyor ki her ailede bir engelli var. damlanın kardeşi kas hastası

Ali kardeş o zaman Damlanın yazdıklarına biraz daha dikkat etmesi bu konuda yazı yazarken biraz daha hassas olması gerekmezmi???? benmi yanlıyorum yazıyı iyi incelersen biraz kaba saba yazılmış

Ben engelli değilim evet ama bu yazıyı kafa bulmak için yazmadım.Engeli olay olarakta anlatmak istedim ama siz tek taraflı düşündüğünüz için yanlış anladınız.

merak etme yazıyı iyi inceledim herkezin bakış açısı farkldır sen ne anlamak istiyosan öle anlarsın.

Cevremizdeki olumsuzluklar ne kadar cok olsada ve bu bizim bakıs acimizi olumsuz etkilesede elimizden geldigince olumlu dusunerek olaylari ele alalim arkadaslar boylece dikkat edersek aslinda kelimelerin anlamininda degistigini gorebiliriz.(Ayni cumle dahi olsa)

Üst Alt