Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli 2 üniversite öğrencisine burs verilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OturanBoğa

Yönetici
Konular
676
Reaksiyonlar
969
30 Eylül 2010 Güncel:

Bende istenen belgeleri yolladım ve başvurum kabul edildi. Ekim ayı itibariyle almaya başlayacağım. Çok teşekkür ederim.

Güncel: Burs başvurusu için yeterli sayı fazlasıyla tamamlandı. O yüzden yeni başvuru alınmayacak... Bu bursu alan arkadaşlar olursa, lütfen yazsın buraya.

Engelli 2 üniversite öğrencisine burs verilecek.

Burstan yararlanmak isteyen kişiler buraya yazarlarsa, onlara burs için iletişim kurmaları gereken arkadşaımın email adresini özel mesajla gönderirim...

abi nasil başvurulacak bende bu sene fırat üniversitesini kazandım

Hüseyin, sana özel mesajla arkadaşımın email adresini yazdım. Onunla iletişime geçmelisin.

Ve lütfen sonucu buraya da yaz...

abi bende nevşehir üniversitesini kazandım bende başvurmak istiyorum

Sana da özel mesajla iletişim bilgilerini gönderdim.
Sonucu buraya yaz e mi.

banada gönder maili bende geçim iletişime

bende burs istiyorum...hiç bi kurumdan burs alamadım...

bende bursdan faydalanmak istiyorum. banada yollar mısın abi.

mail attım inşallah hayırlı sonuçları olur...

Bende ünv.ye devam ederken c5 of li oldum. Devam ediyorum eğitimime. Burs almak isterim.

Burs için başvuruda bulunmak istiyorum, gerekli bilgileri alabilir miyim?

Arkadaşlar. Yeteri kadar başvuru oldu. Bundan sonra yeni başvuru kabul edilmeyecek. İnşallah içinizden birilerine burs bağlanır...

İletişime geçen arkadaşlar arasında burs alan var mı?
Gelişmeleri bizlerle de paylaşabilir misiniz?

belgeleri mi yolladım. olumlu yada olumsuz hiçbir yanıt alamadım. tekrar mesaj yazmayı düşünüyorum. hayırlısı

Umarım olumlu bir cevap alırsınız. Gelişmeleri bizimle de paylaşırsanız çok memnun oluruz

Bende istenen belgeleri yolladım ve başvurum kabul edildi. Ekim ayı itibariyle almaya başlayacağım. Çok teşekkür ederim.

slm

oturan boğa 3 yıldır evdeyim öss yi kazanamadım.üniversite okumak istiyorum lütfen banada yardımcı olurmusun :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt