Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli 2022 Maaşları Aylık Olarak Verilecek mi?

Mazhar K.

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
selam 3 aylık engelli 2022 maaşları aylık alınma durumu var mı.? 2015 yılı için gelişen bir yasa tasarısı varmı

malasef bunu yapmıyorlar . oysa aylık olsa bizim için çok daha iyi olurdu ailemizin eline bakmazdık 2 kuruş alabilmek için

2022 aylıkları 3 aylık ödeniyor, 3 aylık ödenmeye de devam edecek.
daha sonra ne olur tabi bilemeyiz.

Ah bu 2022

Mrb ah bu 2022 maaşları aylık olsa mesala her ay engel oranına göre belli bir para yatsa olmaz mı?

Boyle bi teklif verilmisti bi ara ama kabul gormedi. Nedeni cok basit 3 ayda bir 1000 kusur tl veriyolar ama 3 ayda bir veriyoruz demiyolar soranlara engellilere 1000 kusur tl maas veriyoruz diyorlar duyanda ayda bir aliniyor sanacak agiz dolduruyolar.
Aylik olsa bolu 3
400 kusur tl veriyoruz ayda diyecekler bu sefer rakam kuculucek agiz dolmayacak ustelik millet engelsizler bile duyunca hic yoktan iyi ama az diyecekler. Aylik yapilmamasinin tek nedeni budur sirf 3000 tl ye yakin para veriyoruz demek icin 6 aya cikarmazlarsa buna sukur.

2022 maaşı aydan aya verilsin

Arkadaşlar öncelikle hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum
benim önerim Aldığımız engelli maaşını Aydan Aya Almak için
hepimiz Bimere yazalım gerçekten çok zor 90 gün beklemek
Aydan Aya verilse Ay hemen geliyor ne dersiniz ?

ben bimere gönderdim lütfen sizde duyarlı olup mesaj yazın
nekadar çok kalabalık olursak okadar sesimiz duyulur
hayırlı Akşamlar

Engelli Maaşlarında Düzenleme

Selam arkadaşlar değineceğim konu, konu başlığından da anlaşılacağı gibi maaşlarımızdır. Son zamanlarda asgari ücretin değişmesi, taşeron firmaların kaldırılıp devlet kurumlarında çalışan (hademe temizlikçi gibi yardımcı işçiler) kişilerin kadroya alınması v.b değişimler gördük ancak yine her zaman ki gibi bizler için bir şeyler yapan hatta bizleri senede bir gün (Engelliler Haftası) dışında hatırlamayanlar var.. Bizim bir şekilde bunlara sesimizi duyurmamız gerek, bizlerin maaşlarına da düzenleme getirsinler üç aylık değilde aydan aya ödeme istiyoruz bunun için hangi kurum ilgiliyse hangi vakıf ilgiliyse görüşmeler yapılıp sesimize ses katmamız gerek yanlışım varsa düzeltin, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ??

Bu konu için change.org gibi sitelerde kampanyalar başlatıp sesimizi duyurmamız lazım aynı adil kullanım kotası kampanyası gibi belki sesimizi duyuyoruz

murat7044 haber tamamen yanlış! geçen seneden beri 65 yaş üstü yaşlılık aylığı için zaten gösterge sayısı 2332 olarak dikkate alınıyor. bu konudaki yasal düzenleme geçen sene yapıldı. o tarihten beri de 65 yaş üstü yaşlılık aylığı ücretleri ona göre ödeniyor. geçen seneki bilgilendirme yazısı için bkz: http://www.engelliler.biz/forum/202...yas-maasi-uc-aylik-600-tl-mi.html#post1605177

2016 yılı ilk altı ay için 65 yaş üstü yaşlılık aylığı da şu şekildedir:
"65 Yaş Üstü yaşlılık aylığı= 652,43 TL ( 1 aylık miktar 217,48 TL) "bkz:http://www.engelliler.biz/forum/202...iktarlari-ve-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html

65 yaş üstü yaşlılık aylığının hesabını yaparken gösterge sayısı olarak 2332 miktarını esas aldım zaten.

kalem hanım 65 yaş üstü 2332 olarak biliyoruz engellilerde 2332 olarak gösterge rakamı uygulanacak bunu demeye çalışıyoruz yalan haber degil

paranoya
bilip bilmeden konuşma bence. 2015 Bütçe kanunu ilgili cetvele göre;
Yaşlılık aylığı gösterge sayısı 2332
% 40-69 seviyesindeki engelli aylığı için gösterge sayısı 3502,
% 70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı için gösterge sayısı 5253

16 Mart 2016'da Resmi Gazete'de yayınlanan 2016 yılı bütçe kanunu ilgili cetvele göre de gösterge sayıları yukarıdakigibidir.

ve şurada linkini verdiğim, sizlerin de mart ayında aldıgınız miktarları da bu gösterge sayılarına göre hesapladım:http://www.engelliler.biz/forum/202...iktarlari-ve-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html
hesap kitabı yapan benim burada.
geçmişsin bir de engelli aylıklarına da 2332 uygulanacak diyorsun!
yukarıdaki gösterge sayılarını görse gazeteler, demek ki zamdan uçacak diyecek engelliler için!
nasılsa % 40-69 engelli aylığı için gösterge sayısı 3502
% 70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı için gösterge sayısı da 5253
baksana 2332'den baya buyukler!

hay Allah'ım ya! oturup şimdi şurada hesap mı yapayım!
neyse yalan haberlere inanın durun! umurumda değil!
işim gücüm yok saçma sapan haberlerin ne derecede yanlış bilgilerle dolu oldugunu mu anlatacam ya sizlere!
açın telefon,aile ve sosyal politikalar bakanlıgına sorun!
BİMER'e bilgi edinme kapsamında sorun!
sizlerle ugraşamam!

Selam ablacim nasilsin haziran donemi 2022 ayliklari ne kadar bir fikrin varmi

Üst Alt