Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli 4 kişi milletvekili oldu

turkuaz06

Aktif Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
1
CHP'nin engelli milletvekili adayı Şafak Payev ile birlikte AKP'nin engelli adayları Abdurrahim Akdağ, Gürsoy Erol ve Mehmet Doğan Kubat da milletvekili seçildi.

Şafak Pavey
İstanbul Milletvekili
Şafak Pavey Resmi Sitesi

Gürsoy Erol
İstanbul Milletvekili
GÜRSOY EROL (AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı) Resmi Web Sitesi

Mehmet Doğan Kubat
İstanbul Milletvekili
MEHMET DOĞAN KUBAT (AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı) Resmi Web Sitesi

Abdurrahim Akdağ
Mardin Milletvekili
Abdurrahim Akdağ | 24. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili

chp den bi engeli bayan millet vekilide oldu ist

arkadaşlar sizden istegim bu miletvekili arkadaşlarımıza mail yoluyla dertlerimizi anlatalım gerek rapordaki barajın altında kalanlar gerek tekrardan girip raporun neden düşürüldüğü ve yüzde 40 barajı neden önümüze koymaları ve onca magdur olan engeli arkadaşlarımız ve aklımızda kalan soruları lütfen soralım ben hepsine 1 er tane mail atım şuan birlik olup sesimizi duyuralım

Ben ak partilyim ama chp bayan millet vekili tv konuşma yaptı millet vekili olduktan onra baltazar formülü kalksın die cok güzel konuştu chp ama konuşmaları cok iyiydi adını bi bilsem meil atacam it millet vekili

ibo kastettiğin CHP millet vekili bayan Şafak PAVEY değilmi?

Olbilir ben sadece yüzünü gördüm ismini bilmiyorum sonradan engeli olduğunu söyledi ama süper biri

sana kesinlikle katılıyorum ve aynı kişiden bahsetiyoruz diye düşünüyorum konuşmasını bende dinledim evet çok güzel konuştu yukarda web sitesi var bak istersen

Ak partili milletvekillerinin engelleri neler bilen varmı?

önemli olan konuşulanların orda kalmaması onun içinde hep beraber mail atalımki sesiz kalmadıgımızı yanında oldugumuzu gösterelimm

Engelliler ve tüm Türkiye için yaptıkları hayırlı olur.Allah c.c. utandırmasın.

ben hepsini tebrik ettim ve balta formülü ben mağdur olmasam bile mağdur olan kardeşlerim arkadaşlarım için ayrımcılıklar için merkezi sınav sistemi ile alakalı hemen hemen bütün konuları başlıklar maddeler halinde hepsine mail attım hadi herkes mail yazmaya koyulsun biran önce mutlaka dikkate alıcaklardır...

Üst Alt