Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aday memur başladıktan hemen sonra yer değişikliği yapabilir mi?

Kamil03

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkaadşlar engelli olarak yeni kurumuma başladım 1 haftalık 1 süreç oldu bilişyorsunuz asalet tamamlandıgında tayin isteyebiliyoruz ama engelli memurlar da farklı bir durum var dilekçe ile yer değişikliği talep edilEbiliyor bunu şuanki süreçte yapmak istesek kabul edilirmi VEYA bÖYLE BİR HAKKIMIZ VARMI ADAYKEN YER DEĞİŞTİREBİLİYMUYUZ İŞE BAŞLAIKATAN SNRA

Engel durumundan tayin isteyebilirsiniz. Engel durumunuzdan dolayı ailenizin bulunduğu yerde çalışmak istediğinize dair bir dilekçe yazın. ekine de sağlık raporunuzu koyun. Ben 2015 yılında bu şekilde dilekçe vermiştim. Göreve başladıktan 15 gün kadar sonra tayinim çıkmıştı.

Hangi kurum olduğunun bir önemi var mı peki? Bütün kurumlar kabul ediyor mu tayini?

Engelli aday memur yer değişikliği

Engelli aday memur ailesinin ikamet etiği yere gidebilir durumu kanunun hangi maddesi birde bununla ilgili örnek dilekçe paylaşma durumunuz varmı çok teşekkür ederim

Kamil03

Buraya sor ama biraz araştırmacı olursan iyi olur...
Google engelli tayin dilekçesi örneği yaz bir sürü çıkar...

Bende 4 ay oldu göreve başladım mebde öğretmenim. 1 2 güne başlayacak il arası başvuruya başvursam geçiş yapabilsem. Adaylık sürecindeyüm şuan sıfırlanırmı kaldığım yerden davam mı eder acaba?

trn59

merhaba (engellilik) mazeret atamasında (yer değiştirme) ye başvuru yapabilirsiniz. Ancak kılavuzdaki mazeret şartlarını sağlamanız gereklidir. Sözgelimi , güncel bir rapor sunmanız yazacaksa (kılavuz henüz çıkmadı) bu şartı sağlamanız ve ayrıca geçerli bir mazeretiniz olmalı.

mesela ben yalnız yatamıyorum demiştim ve iller arası bir yer değişikliği yaptım ,evet adaylık döneminde. aslında halen adayım bende çünkü aks nin akıbeti belli olmadı hala. bu arada yer değişikliği yaparsanız süreç sıfırlanıyor. yani (ama tahminim 3 notunuzun 3ünü de almamışsanız mesela 2 tanesini aldınız 3. sünü almadınız o zaman) süreç sıfırlanıyor.

kar&yağmur
Çok teşekkür ederim hocam sadece ilk notumu aldım şuan 71. günümdeyim ozaman sıfırlanacak formları baştan dolduracam. Raporum güncel hocam. 6 aylık kontrollerim var ilaçlı çekim yapılması gerekiyor her seferinde ve verilen ilaçlar 1 hafta sersemlik yapıyor. Bunu yazabilirim belki.

trn59

merhaba, meb , mebbis başvuru sisteminde açıklama metin girişi için imkan sağlıyor ,uygun olanı yazabilirsiniz. benim önerim sizin durumunuzu yansıtan makul bir aıklama yazılması.

benim tüm notlarım verildi şimdi il içi için başvuru düşünüyorum ondan dolayı tekrar başvurduktan sonra notlarım herşey yeniden sıfırlanır mı onu merak ediyorum.

hakkımızda hayırlısı

Kamil03
Var... Red gelirse dava açabilirsiniz... Bu konuda sendika avukatlarından yardım alabilirsiniz...

Üst Alt