ben 2016 ekpss ile öğretmenliğe atandım. Şimdi yaklaşık 5-6 aydan beri görevdeyim ve aday öğretmenim. Okulumuzdaki müdürle ve onun belirlediği danışman hocayla sıkıntı yaşıyorum. Mevzuatları uygulamıyorlar ve benimle tehdit niteliğinde konuşmalar yapıyorlar. Yok;" senin adaylığını istersek uzatırız, veya kaldırmayıp seni attırırız. en fazla 2 sene kalırsın" ayrıca bütün okullara resmi yazı gelmesine ve bütün aday öğretmenlere sınıf verilebileceği açıklanmasına rağmen bana ;"sana sınıf veremem,sen adaysın" diyorlar. Ayrıca belirli bir süre geçirdikten sonra danışman öğretmenin yanında derse girme zorunlu olmamasına rağmen danışman öğretmenin yanında derse girmeye zorluyorlar. buna rağmen hiçbir saygısızlık yapmıyorum ve müdür, danışman,yönetici vb. her dediğini yaparak diğer görevlerimde de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Geçen Müdür ve danışman bana bir Performans değerlendirmesi yapmışlar. En düşük not zannederek 70 vermişler( geçmek için en düşük notun 50 olduğunu bilseler bana 50 vereceklerdi. Maksat bak seni bırakmam , öğretmenlikten attırmam an meselesi diyerek bana korku vermek.) ... Kısacası arkadaşlar çok sıkıntılıyım. Bir yandan şeker hastalığım böyle strese girince kötüleşiyor. Size sorum ne yapmamı önerirsiniz? Hakkımı arayabileceğim yer neresi veya var mı?