Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli ailesinde bakıcı ve engelli dışındaki iki kişinin ikametgah değişikliği..?

KADİRAKYOL

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli forum yöneticileri ve üyeleri size şöyle bir soru sorup bilgi sahibi olan bi kardeşimden beni aydınlatmasını rica ediyorum
Benim babam ve abim aynı anda evde bakım ücreti alıyorlar ikisininde bakıcısı annem biz evde engelliler dahil 5 kişi yaşıyoruz bulunduğumuz ilden farklı bir ilde geçiciolrak ikamet ediyoruz bunu sosyal hizmetler müdülüğüne bildirdim annem ve hastalarım için izin aldım ancak eşim ve ben burdaki sağlık ocağından faydalanmak ve yeni dünyaya gelen çocuğumuzun takibini yaptırmak için ikametgah değişikliği yapmak zorundayız bu değişikliği yaparsak aldığımız evdebakım ücretinde bir sıkıntı olurmu? gelirimiz ayda 900 tl ya olur ya olmaz bildiğim kadarıyla bakım ücretleri gelirden sayılmıyor

Teşekkür ederim

Üst Alt