sema çok güzel yazmış....kutluyorum semayı çok aklı başında bir insan olduğunu düşünüyorum her bakımdan...yeri gelmişken vurgulamak istedim şukufeye gelince...sen çok çok ön yargılısın şaştım kaldım...
ne demek evlat anne babasından utanırmı??
ne demek ezik hissetmek kendini....
senin sağlığın yerinde olsaydı annen baban engelli olsaydı utanacakmıydın?????
yada bu etkiye bir tepkimi??hani sen engelli olduğun için ailen senden utanıyormu ki böle düşünüyorsun....
aklıma gelen ilk şey bu oldu kusura bakma...
bir evlat annesinden babasından ne olursa olsun utanma hakkına sahip değildir...
bir evlat annesi kötü yolda dahi olsa sırtında taşımaya mecburdur
bir evlat babasına ne şekilde olursa olsun itaat etmek zorundadır ah almamak gerekir babadan hayatına mal olur bir beddua...
bunları neden sölüyorum anne baba dünyada kaybettikten sonra bulunmayacak bireylerdir....yeni sevgili bulabilirsiniz ama yeni bir anne baba bulamazsınız...
bacağı aksak,kulağı işitmeyen,gözü görmeyen,tekerlekli sandalye bağımlısı,kolu ve bcağı ampute....her ne şekilde olursa olsun...anne baba veli nimettir!
anne baba bu şekillerde allah nasip etmiştir ki bir çocuk sorumluluğunu almıştır ona gelecek vermek istemiştir yok canıyla çabalamıştır emek vermiştir o evlada...
O EVLAT KENDİYLE GURUR DUYACAĞINA O ANNEDEN BABADAN UTANIRSA EĞER YAZIKLAR OLSUN Kİ O EVLADA NANKÖRDÜR VE BAŞINA GELMEDENDE ÖLMEYECEKTİR....VE YARIN BİRGÜN ÇOCUĞUNDANDA AYNISINI GÖRMEK ONUN İÇİN KAÇINILMAZDIR....