Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli annem adına vergi borcu çıktı. Ne yapabiliriz? [Hukuk]

Poziyer

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler benim annem sürekli engelli raporu olan biri ve ben vasisiyim. Bugün eve kağıt kaldı. Odemediniz vergi borcunuzdan dolayi haciz gelecektir diye? Annem arsada 8/1 hissedar bu vergi borcunu ödemek zorundamiyim napmaliyim

neden dolayı vergi borcu çıktığını biliyor musunuz ?

Annem arsada 8/1 hissedar ondan sebepmis (arsa aslinda ev tapuda arsa gözüküyor biz oturmuyoruz orda) 7gun icinde odenmezse icra haciz yaziyor. Annemvtel geliri olum ayligi (400tl) benim su an durumum yok

Napicagim ben?

Annenizin edevlet şifresini alın. annenize ait arsa ve ev ne varsa orda göreceksiniz..arsada payı varsa varisci ise o oranda verğiyi vermek zorunda ..siz ev diyorsunuz evde kim oturuyorsa yada kirada ise parayı kim alıyorsa verğileri o ödemek zorundadır..belediyeye gidip tam ne olduğunu ögrenin...

gelen ceza emlak vergisi ise, ev kadınları tek emlak için verği ödemiyorlar...

Annenin yapacağı tek şey payına düşen arsayı diger varislere satıp kurtulmak.. varisler orayı satmak istemiyorlarsa annen payını almak için dava edecek,orası satılacak payını alacak oda uzun iş......

arsa hissesi gözüküyor ya ev hanım olduğu için yine vergiden muaf olur mu? annemin raporu var tek geliri 400tl. bide o ev geri dönüşüme gidecekmis birkaç yıl sonra anneme 1daire üstüne para düşücekmiş diger hissedarlar aralarinda anlasma sahlamamis. bende annemi hissesini vermesini istemiyorim okadar yasadigi seyin bedeli olarak. suan maddi olarak cok sıkışık donemdeyim bu borcu ilkavodemek gerekirse taksit olur mu

Iki şık var..hisseyi satmak,verği borcunu ödemek
bu arada borç kaç tl...diğer hissedarlar borcunu ödemişmi..birinden vazgeçeceksiniz..taksit yaptırabilirsiniz...emlak borcu ise...yapılandırma yapabilirler...

Iyi günler vergi borcu çıktı ödeme imkanım yok eve haciz gelme durumu var. Şimdi annem adına kredi çekip borcu ödenek başı kararımı kötüye mi kullanmış oluyorum. Dava x şehrinde görüldü syanby şehrinde oturuyoruz mahkemeye yazı veremiyorum napicagim ben?

Hissedarlardanda ödemeyen var sorun şu annem hissedar ama ordanbhic bivgeliri olmadı oturanların oturmadı gerekmiyor mu

Hisseyi satmak istemiyorum ilerde geri dönüşüme verilirse anneme ev verilecek mecbur su an maddi manevi yararkannasakta ilerde annemin faydasına ol ucak bi gelir

Belediyeye konuştum her ay ödeme yapacağım allah buyuktur

Üst Alt