Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli anneme yasal danışman olmalı mıyım? Nedir bu Yasal Danışmanlık? [Hukuk]

seher60

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadalar annem %91 rapaoru mevcut ve babamı sağlığında anneme yasal danışman olarak sulh hukuk mahmesince atanmış,babam vefat etti haliyle anneme benim bakmam gerekti.vasilik için müracaat ettim.mahkeme vasilik istersen tekrar silbaştan rapor çıkartacan dedieğer yasal danışmanlık istersen atayabiliriz dedi.bende yasal danışmanın ne olduğun ne yaptığını bilemediğim için ben vasilik istiyorum dedim,sizlerden ricam yasal danışman olarak atanırsam mahkemece bu y. danışmanlıkla neler yapabilirim annem olmadan bankada yada resmi kurumlarda yada annem adına araç almak istesem bu yasal danışmanlıkla olurmu,tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum saygılar...annem duymuyor ve konuşamıyor.

sürekli olan sağlık raporu düşermi

arkadaşlar benim öğrenmek istediğim anemin %91 sürekli raporu mevcut duymuyor ve konuşamıyor vs.vasilik için tekrar rapor stediler yeni alacağım raporda özür oranını düşürürlermi.... tecrübeli arkadaşların görüşleri bana çok faydası olacak saygılar...

raporu dusrmezler zannetmıyorum .........rapor alırken eskı raporuda yanına ekle yeterkı .....yasal danısman derken haklarını hukuk cercevesınde sadece mahkeme kararlarıyla dava acma ve savunma yapbılırsın vası lık te ıse maasını cekebılme ....yasam standarlarını koruyabılme gıbı standarları yerıne getırebılrsın

peki araç almak istesek mevcut raporla %91 ötv den muaf vs yazmıyor bu raporu kullanabilirmiyiz levent bey bilginiz varmı bu konuda

Üst Alt