Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araba indirimi ne kadar?

Sketch

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ehliyetim yok kursa girmek için diploma lazım ama oda yok. açık öğretim'den ortaöğretim'i bitirip ehliyet için diplama ve meslek için ekpss sınavına gireceğim. sol ayak 0'dan protez ( kangren sonucu ayak kökten alındı ) %91 engelliyim, fiyatı belirsiz bir araç alsam ne kadar indirim olur örnek verecek olursak, diyelim ki 80 bin tl değerinde araç alacağım ne kadarlık indirim olur.?​

OturanBoğa

Sağol dün cevap vermiştin ama benim kafamda bir soru var tekrar sormak istiyorum. Ortapedik'ten %91 engelliyim sol ayak protez, araba alırken ÖTV'siz mi alırım yoksa belirli bir miktar ÖTV indirimli mi alırım.?

Siteye üye olmayan bir arkadaş için de sorum olacaktı, kendisi bildiğim kadarıyla ( adını tam bilmediğim ) kas erimesi mi ne ona benzer bir hastalığı var bu hastalık hangi bölüme giriyor yani iç hastalık, ortapedik, vb, bu hastalığı ile engelli raporu yada buna yakın bir rapor alıp maaş bağlanır vergi indiriminden yararlanabilir mi ?

Üst Alt