Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araba ve motosiklet sürücü belgesi almak!?

SNRBYSL

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Aktif olarak Araç kullanıyorum fakat motosiklet almadım motosiklet ehliyeti için çok koşturdum motosiklet almaya fırsatım olmadı :)
Sol ayak Perthes sekeli

TYpJX.jpg

Yüksek hacimli motorsiklet kullanamayacaksınız sadece. Bende A, A1, A2 ve B ehliyet var. 135cc motorsikletim de vardı ama trafiği çok tehlikeli bulduğum ve sürücülerin motorsikleti hiç görmediği, görmezden geldikleri için can güvenliğim için sattım.

@anonymous,
A2 ehliyet max 600 cc ye kadar kullanabilir 600 cc gayet yeterli bence daha büyüne gerek yok

Tercihim suzuki burgman 400 maxi scooter

@SNRBYSL,

Fiyatı da oldukça güzel. Ben 14 model 650 liğini kullanıyorum. Tüm ehliyet sınıfı var bende. 2028 de yenileme olacak bakalım nasıl olacak.

@Alman,

Yenilemeye 1 sene var bakalım ne olacak en çok çekindiğim konu sürücü belgesinin yenilenmesi meselesi....

@SNRBYSL,
2018 de de bende de vardı acaba sorun çıkar mı diye tüm bölümleri gezerek muayene oldum sorun çıkmamıştı. Ama şimdi yönetmelik değişti sanırım. Alamayan baya kişi sayısını görünce ister istemez endişe ediyor insan.

Üst Alt