Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araç alımında engelli maaşı kesilir mi?

nezoca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MERHABALAR!Arkadaşlar ben %92.26 engelli raporu olan kardeşimin adına araba almak istiyorum.Fakat onun adına aldıgım zaman engelli maaşı ve bakım parasının kesileceğini söylediler.Bilgisi olan var olup cevap verirse çok sevinirim!...

bnm kesildi seninde kesilir araç alırsan 2022 ye veda edeceksin

ama evde bakım kesilmez araç fiyatı yüksek değilse kesilmez

Araba almak istiyorum 2022 aylığım kesilir mi?
Muhtaçlık değerlendirmesi; hanedeki bireylerin gelir, servet ve harcamaları dikkate alınarak yapılmaktadır. Bu hesaplamada kişi başı gelirin net asgari ücretin 1/3'ünden az olması (2017 yılı için 423,58-TL) gerekmektedir. Bu değerlendirmede aracın rayiç bedelinin 120'de biri aylık gelir olarak hesaplamaya dâhil edilir. Engelli adına alınan araç ÖTV indirimi ile alınmış ise indirimli tutarının 120'de biri dikkate alınır. nezoca

@ist01

Cok tesekkur ederim.aracinizin indirimli fiyati kaça almıştınız?sakıncası yoksa.

Lütfen yardım edin!%92.26 raporu olan kardeşim adına araç almak istiyorum fakat engelli maaşı kesilir deniyor.kasko bedeli 600 tl.yi geçmeyecekmiş.Bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim!....

Üst Alt