Merhabalar babam %90 engelli olarak geçen sene aralık ayında ötv indirimli bi araç aldık fakat babam 2 ay önce vefat etti şu an 3 adet MTV borcu görünüyor. Bugün Avrupa yakasında nakil vasıtaları vergi dairesine gittim beni Ümraniye nakil vasıtaları vergi dairesene yönlendir babamın ölümüne kadar olan vergi borçlarının yanılmıyorsam silinmesi gerekiyor. Yarın sabah Ümraniye ye gidicem doğal olarak babam vefat ettiği için bu sildirme işlemini ben yapabilirmiyim (varislerinden biri olarak)
Yanımdaki evraklar
Babamın sağlık raporu
Araç ruhsatı
Veraset ilamı
Ayrıca bu işlemden sonrada aracı kendi üzerime almak için uğraşıcam bununla ilgili de Bilgi verirseniz çok memnun olurum
Bu arada babamın mal varlığı olarak araçtan başla İstanbul da müstakil bina memlkette ev ve tarla bulunmaktadır yani bildiğim kadarıyla tek bir varisin üzerine araç devir olacaksa bu şekilde olmalıymış
peki bu işlemleri muamleciler yapabilirmi?
Değeli yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler..
Yanımdaki evraklar
Babamın sağlık raporu
Araç ruhsatı
Veraset ilamı
Ayrıca bu işlemden sonrada aracı kendi üzerime almak için uğraşıcam bununla ilgili de Bilgi verirseniz çok memnun olurum
Bu arada babamın mal varlığı olarak araçtan başla İstanbul da müstakil bina memlkette ev ve tarla bulunmaktadır yani bildiğim kadarıyla tek bir varisin üzerine araç devir olacaksa bu şekilde olmalıymış
peki bu işlemleri muamleciler yapabilirmi?
Değeli yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler..