Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araç satış devir işlemleri nasıl olacak?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhaba, arkadaşlar ÖTV indirimi ile alınan aracın süresi dolmak üzeri,bu aracın satış işlemlerinde izlemem yol hakkında bilgi verebilirsiniz. Noterden satış vermek yeterlimi ayrıca süresi doldugunda hemen satış yapılabiliyor mu? Yoksa bir ay beklemek gerekiyor mu? Araç tertibatsiz

Merhaba,

Konuyu takipteyim, bende de 5 senesi 10 gün sonra dolacak bir aracım var araç tertibatlı...

Tertibatları söküp noterden satışını direkt yapabiliyor muyuz? Yoksa, 2021 için geçerli olan bir prosedür var mı? Varsa nedir, yardımlarınızı rica edecegim.

Öncelikle Hayırlı akşamlar
Engelli aracımızda tertibat varsa ilgili mühendisi tertibat sökme projesi çizdirip TSE proje onaylandıktan sonra noterden Arabanın satışını veriyorsunuz ben kendim Arabanın satışını verdikten sonra tertip artı sanayide söktürdüm aracı sattıktan sonra MTV borcu çıkıyor ona da ödedim bu şekilde oluyor

Bazı yerlerde tekrar muayeneye girmesi gerektiği bilgisi verilmiş. Sizde öyle bir durum olmadı sanırım. Vergi dairesinden bununla ilgili muafiyet yazısı alınsa da tekrar mtv cıkıyor mu?Yanlıs anlamayın size lafım yok ama Mtv borcu cıkması sacma geldi.

Üst Alt