Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracım (scooter) bozuldu ve tamir ettirmek konusunda yardıma ihtiyacım var..?

fırat yavuz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 60 yaşında engelli insanım bana 2.el akülü scotter verildi ama arızalı yaptırmaya bütçem yok ben akülü arabamla dışarda termosla çay satıyordum şimdi evlerde mahsur kaldım.malul emekliyi kiracıyım.bana arabam arızasıyla yadımcı olacak bir insan olursa çok sevinirim.maddi manevi çok zor durumdayı isteğim sadece arabamın tamiri.saygılarımla

ne gibi bir arıza yaptı açıklarsanız belki fikir verebilirim. Markası ve modeli nedir?

izmirde olupta akülü aracı ile sıkıntısı olanlar olursa yardımcı olmaya çalışırım ama istanbul veya başka bir şehir için üzğünüm

Meraba arkadaşlar.bnm akülü scooterim sorunu düğmeleri yanmıyor araç kendiliğinden geri gidiyor hiç bir düğmesi yanmıyor ileri gidiyor ama gene geri geliyor yada duruyor hareket etmiyor adeta Kafayı yemiş. Sorunu neyden kaynaklandığı hakkında fikri olan varsa. Acil yardım !

3 tekerlekli engelli scooteri

Merhaba arkadaslar .ben üniversite öğrenci engelli biriyim.benim akülü aracımın tuş panosunda bulunan bi Diyot yanmış durumda. Bunu tamir ettirebileceğim bir yer veya yedek parçasını bulabileceğim yada bunu kendi imkanlarınla bi elektrikçinin yanında tamir edebileceğim bir yol varMı ? Alttaki linkte panonun yanan kısmının resmi var acil yardım bekliyorum
11216299_752751991512096_982089781_n.jpg - directupload.net

Üst Alt