Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracıma MTV borcu gelmiş! Ne yapmalıyım?

WaDa

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Biz aracı %91 Engelli raporuyla 5 ay önce aldık ama MTV gelmiş bu normal mi arkadaşlar sonra silinecek mi yani?

Benim bildiğim biz MTV ödemiypruz.
c8c596a6768bf9d8a7a94ee2cdfb22ad.jpg

MTV için vergi dairesinde ayrıca işlem yaptırmanız gerekiyordu. İlgili vergi dairesine başvurun kendiliğinden silinmez.

Ufukalp

Yaklaşık 1 ay önce vergi dairesine bir sürü belge falan verdim ama hala silinmemiş borç ve sürekli gecikme zammı yükseliyor.

Ufukalp

evet ama arac alırken bunu aracı aldıgınız yer yapmıyormu benım bıldıgım aracı aldıgınız bayı vergı ıslemlerını halledıyor ve vergıden dusurtuyor.

ben alır almaz başvurdum. son 1 ay içinde. bazı ödemeler çıkartıyorlar. 899 tl borç çıktı yeni araba için. ayrıca eski arabayı da satarken mtv sini ödüyoruz vs vs.

2016 aralıkta almıştım aracı hiç vergi dairesine gitmedim aracı aldım bayi hepsini halletti.

ugir
Yapan yapıyor, firmanın işi size aracı satana kadar, bizzat kontrol etmekte fayda var. ÖTV ve MTV muafiyeti farklı işlemler.

ismayil
bugün borcu ödemek içinbirisiyle maliyeye gönderdim. borcun yok demişler.

Üst Alt