Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracımı eşime devredip satarsam satmadan önce MTV ödemem gerekir mi?

gestapooo

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba; tertibatsız engelli araçlarının noterde satışındaki sıkıntılar hala çözülmüş değil. trafikten çekme ve yeniden muayene ve plaka çıkarma işi alıcıları kaçırıyor. bu işlemleri kendim takip etmek için aracı önce eşime devredip bu işleri tamamladıktan sonra satmak istiyorum. öğrenmek istediğim aracı eşime devrettiğimde hemen MTV tahakkuk ettirilirmi?

aracı sattığın anda mtv borcu gözükür zaten 5 yılını doldurduğunda aracını sattığın zaman etik olarak mtv borcunu ödemen gerekli

En fazla ödese ödese o yılkı mtv nin ilk taksidini öder bence başka ödemez diye biliyorum.

Bu arada aparatsız aracı satmak bukadar zormu ya? kısmetse seneye benimde doluyor zamanı bende satacam şimdiden gerildim.

Önceki araç kanundan dolayı aparatlıydı satmadan önce kendim baya bi uğraşmıştım şimdi otomatik oldu tamam dedim satarken artık uğraşmıycaz diye sevinicektimki bu yazılanları okuyunca sevincim yarım kaldı . inşallah biran önce iyileştirme yaparlar bu konuda

Üst Alt