Bende sıfır araç aldım Aynı sorunu bende yaşıyorum.13 aydır sıfırlamak için uğraşıyorum. Nafile tertibatsiz otomatik vitesli taşıtlar da. MTV den yararlanlamasınız mükellefi olduğum vergi dairesi diyorlar. Raporunuzda sol üst engelinize uygun tertibat takmalisiniz. hemde istenilen tertibat takma açıklamalarına solaki tertibatı sağa sağdakini meçhul bir yere (korna ve kontakta yazıyor)sağda engellim olmamasına rağmen diye anlamına gelen birden fazla yazı verdiler bize ne yapacağınızı şaşırdık .
son bir çare raporumuzu yenilenme yoluna gittik sürekli ömür boyu olan raporumuz süreli 2 yıl oldu buda başka bir sorun tabi. Raporu teslim ettik ama mtv masasına bakan memur bu raporunuzda olumsuz cevapli olacak dedi Allah kimseyi mecbur bırakmasın
Gelde onu bana sorun ocak 2017 de bizede çıkan mtv borcu silmek için vergi dairesine muracaat ettik. Ötv si düşmüş ruhsatı çıkan arac için alınan engelli sağlık kurulu raporunu istediler
Raporda ust alt yürümede göçlük %49 otomatik vitesli araba kullanması uygundur. Olmasına rağmen sağ sol yazmadığına itiraz ettiler.
Raporu aldığım hastahaneye dilekçe ile müracaat ettim. Rapora sol alt eksremitede %40 sol üst%15 diye düzeltildi. Bu sefer üst engelliniz için tertibat bakmanız lazım diyerek ret ettiler
Gelir idaresi başkanlığına müracaat ederek durumumu bildirdim ordanda ret geldi. Vesselam işimiz uzadıkça uzadı 13 aydır sınırlamak için uğraşıyorum. Nafile dahasida var ama burada keseyim.
Selametle