Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracını ticari araç olarak kullananlar nereye şikayet edilmeli?

kolsuzadam

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar,

Evimin yakınında fırını olan bir arkadaş ailesinden birinin üzerine engelli aracı almış. Araç dacia dokker ve aracı sorgulattım araç engelli aracı. Ancak şahıs aracın arkasına fırından çıkan malları koymak için bildiğin raflar falan yaptırmış ticari olarak kullanmakta. Engelli için değil fırını için kullanmakta. Bu konuda şikayeti nereye yapabiliriz? Nasıl bir süreç izlememiz gerekmekte yardımcı olursanız sevinirim.

Trafiğe şikayet edicen başka nere olabilir.
Ama ilgilenirmi onu bilmem...

Aracın plakası ve açık adresle beraber Bimer veya Cimer'e kimlik bilgileri gizli olarak gerekli şikayeti yapabilirsiniz. En kısa zamanda çok etkili olacaktır.

Yapacak baska isin yokmu arkadasim!! Ya zamanin cok,yada hasetlikten yapiyorsun,sanane?

En sevmedigim sey,birilerini senin gibi sikayet etmek,git kendine bir hobby bul,ve oyalan.

Sana madalya takarlar aman kos sikayet et

hopeless73 Tabikide şikayet edilmesi lazım o tarz insanların. Acaba o engelli kişi binip gezebıldi mi ki o arabayla belki sırf kendi çıkarları için insanları kullanıyorlar. Suçsuz ise zaten işlem yapılmaz ama suçluysa herkes cezasını çekmeli.

ayrıca aklı başında olan biri bunu hasetlik düşüncesiyle yapmaz

kolsuzadam Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum size. Konusu her ne olursa olsun, suiistimallerle savaşmak her şerefli vatandaşın boynunun borcudur.

Şefika

Burda fesatlik yapacagina,gidip o adama olayi anlatsa,haksiz is yaptiklarini söylese,hatalarini düzeltmemeri halinde sikayat edecgini söylese daha manktikli olur.

O senin fikrin,benim fikrim ise,yüzyüze konusmasidir.Oldum olasi böyle sinsiliklerden hoslanmadim

hopeless73

Sen bunun gerçekten işe yarayacagını düşünüyormusun ?

Adamı döver üzerine şikayet bile ederler.

@hopeless73[FONT=sans-serif] [/FONT]Bu tür kişiler sebebi ile bizim haklarımız elimizden alınıyor hak suistimal ediliyorsa gereği yapılır .

hopeless73 o şekilde araç alan bir insan zaten bu aracı ticari amaçla kullanmaması gerektiğini de bilir. Adamın karşısına gidip sen bunu iyi bir niyetle söylesen bile birde yüzsüzce sanane der öyle bir zamanda yaşıyoruz.

hopeless73
Engellilerin hakkını suistimal eden birisiyle muatap olmayı teklif etmek biraz abes kaçıyor. Zaten başımıza ne geliyorsa hep bu tür olaylar yüzünden olmuyor mu? Kısıtlamaların ana sebebi böyle suistimallerdir. Adam neden gidip muatap olsun ki. Duyarlı her vatandaş gördüğü haksızlığı ihbar etmek ile mükelleftir. Maşa varken ateşi avuçlamak akılsızlıktır

Hepiniz hakli olabilirsiniz.Ama benim karakterime ters oldugundan tuhafima gidiyor.Hepinize hak verdim tamam,Ama genede diyecegim sudur

Allah beni böyle sinsi,arkadan vuran,komsulardan esirgesin insallah

Maalesef memelketimizde cezalarr caydirici degil.Eger öyle olsaydi kimse buna cüret edemzdi.Bende burda ( almanya ) vergisiz araba kullaniyorum,ama bana onlarca kagit imzallatilar,yakalnadiginda geriye dönük faiziyle ödersin diye,Ve adamlarin hic sakasi yok.O yüuden 13 sene olacak böyle birseye cesaret edemedim.Ticari manada degil,arabami ben yaninda yokken kimse süremez diye.

Bir kisiyi sikayat etsen ne olacak? Ceza illede ceza.Ne benim nede sizin gücünüz bu tür insanlara yeter,ancak devletin gücü yeter.

Adam köpegin kulagini kesiyor,kabahatler kanununa göre veriyor 130 tl ceza hadi eyvallah diyip cekip gidiyor.Bu adam sizce akillanirmi? Bu örnek konuya uymuyor ama,ceza sistemini anlatmak istedim

Üst Alt