Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araçları için park kart nereden alınıyor. Hangi işlemleri yapmak lazım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cod
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cod

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar, İstanbul'da ötv muafiyetinden yararlarak aldığım aracımın plakasında engelli logosu olmadan teslim edildi. Sorduğumda ise artık logolu plakaların olmadığını söylediler. Ruhatta benzer ibare bulunmakta fakat engelli aracını ruhsat dışında nasıl gösterebiliriz(Park alanları, park yasakları için vb. konular). Park kart denen bi kart sayesinde bunlardan faydalanabilceğimizi belirtmişlerdi bu olay ilk gün yüzüne çıktığında. Acaba nerden alabiliriz ne evraklar gerekmekte bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum.

Dostum İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğüne,2 fotoğraf raporun yada varsa Başbakanlık Özürlü kimlik kartınla gidip ben PARK KART almak istiyorum dediğinde 5 dk sürmüyor veriliyor sana

merhaba

ruhsatta 3 dereceye kadar yakınları kullanır ibaresi varmı ?

bu konuda forumlarda benim bildiği 2 ayrı konu başlığı var ve oralarda sorunun çok detaylı cevapları da mevcut.

ben yenı aldım ıkı fotograf h sınıfı ehlıyet fotokopısdı kımlık fotokopısı herhangı bır trfık denetleme mudurlugunden alınıyor ben zaytınburnda ambalrlarda kı trafık denetleme ş.b mudurlugunden aldım

TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE​
BURSA

Adıma kayıtlı olan ………… tescil plakalı ………….. marka aracıma “ÖZÜRLÜLER İÇİN PARK KARTI” düzenlenmesi hususunu arz ederim. …./…../2012

EKLER:
1-Araç Ruhsat Fotokopisi
2-Sürücü Belgesi Fotokopisi
3-Kimlik Fotokopisi
4-Sağlık Raporu Fotokopisi
5-2 adet vesikalık fotoğraf

ADRES:

TEL :
GSM :

Cevaplarınız için teşekkürler. Ruhsatı detaylı bir şekilde inceledim fakat 3.derece yakınların kullnabileceğine dair bir ibareye rastlamadım. Engelim sol ayağımda olduğu için aracım tertibatsız bildiğim kadarıyla 3.dereceye kadar akrabalarım kullanabiliyor ama ruhsatta böyle bişey yok.

Cod;

Aracınızda tertibat olmadığı için herhangi bir kısıtlama yok, aracınızı herkes kullanabilir

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt