Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aylığı bağlanması ne kadar sürer?

556298

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
9 Eylülde engelli aylığına başvurduk. E-devlette hala başvuru olarak gözüküyor. 1 ay içinde sonuçlanması gerekmezmiydi?

Ortalama 1.5 ay sürer, ama başvuru ve onay tarihinden sonra toplu alırsın

bulundugun yerdekı yogunluga bağlı süre.

bende 6 ay sürdü haftada iki üç kez kaymakamlığına gittik sizde ne kadar sürer bilmem

Ahmet T
6 ay mı? yok artık.o kadar sürmmesı lazım.büyük ihtimal dosyanın hasır altı edılık yoksa mümkün deıl o kadar sürmez.peki birikmiş para aldınız mı

@-mka

evet birikmiş para aldım hastaneyi aradılar ama ulaşamadılar başka hastaneden rapor aldım bu hastaneyi aradılar ulaşınca tamam dediler bağlanacak

Ahmet T
birikmiş parayı başvuru tarıhı mı yoksa baglandıgı tarıhı mı kabul etmısler

maaş bağlandı 3 ay sonra aldım birikmiş paraymıştı

Ahmet T
bi bak bakalım başvuru tarıhınden ıtıbaren mı yoksa kabul edıldıgı aydan sonrakılermı verılmış.
2.ayda başvuru edıp 5.ayda kabul edıldıyse kanuna göre 3.aydan ıtıbaren bırıken almanız gerek o yüzden sordum

bağlandıktan sonra 3 ay sonra aldım iki maaş yani birikmiş olarak aldım

Ahmet T
demekkı artık başvuru tarıhınden ıtıbaren bırıkenler verılmıyor.

ama maaş bağlanalı ı çok oldu bir 5 sene olmuştur tahminem

Bende 30 Eylülde başvuru yaptım e devletten bakıyorum evrak dosyasına kaldırılmış yazıyor.2 ay çok uzun bir süre umarım kısa sürer bağlanması.

erdem uğur
süre başvuru ve daha önce baglanların incelemesınden dolayı oluo ne kadar çoksa halıyle gecıkebılıo yoksa 1 hafta bile çok

-mka

hastaneye ulaşamadılar o yüzden çok sürdü başka bir hastaneden aldım rapor ulaştılar bize söylenen bu

Merhaba bugün e devlete emekli tahsis no çıkmış fakat aylık bilgilerinde hepsi 0 olarak gözüküyor normalmi sizce.

Engelli Aylığı Başvuru Sonucu

1 ay önce engelli aylığı için başvurmuştum, eve gelen memur 2 hafta sonra belli olur demişti, yaklaşık ne kadar sürede aylığın bağlanıp bağlanmamasına karar veriliyor? bu bize telefonla bildiriliyor mu?

edevlette sayfada "başvuru" yazan yerde artık "devam ediyor" yazmaya başladı, bağlandı demek midir bu?

NLB3o5.png

Marcus

ilk kez mı ebm ye başvurdun.öyleyse baya ii 1 aylık süre.başvuru sonrası size heyet geldı mı ve geldıyse gıderken banka hesap no ıstedıelrse bu bağlanacak anlamına gelır.anladıgm kadarıyla tüm bunlar olmuş.ebm de önce iş sonra maaş yani baglanmasıba karar verılen ayın bı sonrası ayda ödeme edılır.baglanan ayın hemen ertesı ay bakımın yapılması oluo ebm de maaşlar gerıden gelır.1 ay önce gelıp olr verdılerse kasım bakım olarak görunur ve kasım maaşı aralıkta yatar.aralık maaşı ocakta bu böle devam eder. sizaralıkta bakın e devlete

Evde Bakım Maaşı Bağlanması

[FONT=sans-serif]9 eylülde engelli aylığına başvuru yaptık. E-devlette maaşın yanında devam ediyor yazıyor. Bu bağlandı demek mi? Toplu para alırsak ne kadar alırız?

[/FONT]
Eve gelip gittiler ve hesap numarası istediler. 30 Eylülde de hesap numarasını bildirdik. Aralık gibi hesabınıza bakın demişlerdi hala kayıt bulunamadı yazıyor. Bağlanması bu kadar uzun sürer mi? Yoksa bir sorun mu olmuştur?

Üst Alt