Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aylığı devamı için eve geliniyor mu?

AURANUS

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
önce 1,sonra da 2 yıllık olarak heyet raporu alarak engelli aylığına bağlandım.
ilk sene %46 ikinci 2 yıllık raporumu %48 oranla aldım. son olarak yine geçen hafta 1 yıllık %46 ile engelli raporu aldım.
kaymakamlık sosyal yardımlaşmaya gidip raporumu yenilettiğimi söyleyip maaşımın devamını talep ettim.
daha önceki yıllarda böyle bir uygulama yoktu bildiğim eve gelecekler sonra sms mesajı gelir dendi.
anlamadığım eve gelme 3 senedir yoktu şimdi nerden çıktı,yeni bir uygulama mı bu konuda yanıt bilgi rica ediyorum..
ayrıca kaygım şu yüzden ben zaten %40 ını yineleyen depresyon %6 sını işitme engeli yüzünden aldım.
yaşayan bilir psikiyatrik ilaçları alıp yatağa gömer genellikle bu durumdaki hastalar. benimde malum gecem gündüzüm belli değil dengesiz uyku düzenim var... aldı beni bir kaygı ya eve ben uyurken gelirlerse ,kapıyı duymazsam vs vs ki zil sesini uyanıkken bile duymakta güçlük çekiyorum....

ve bir de son 1 yıldır sosyal yardımlaşma da 3 ay da bir nakdi yardım talebime hep red geldi,sizler de de bu durum oldu mu?
önceki iki yıl böyle bir sorun yoktu. ekonomik durum yüzünden falan diye düşündük. çünkü gittiğimiz zaman diğer talep edenlere çalışanlar kavga gürültü ödenek gelmiyor diye söylüyorlardı.. velhasıl bilen arkadaşlardan sorularıma yanıt bekliyorum.. teşekkürler şimdiden..

2013 Yılında 2022 yönetmeliği değişti. Yönetmeliğe göre maaş bağlanırken ve sonrasında heryıl düzenli olarak sosyal inceleme adı altında hane ziyereti yapılıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt