Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aylığı kartı ile online alışveriş yapamaz mıyım?

RamazanG

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamlar, %60 üstü engelliyim bundan dolayı aylık alıyorum. Aylık kartı olarak Ziraat banka kartı verdiler ve bununla sadece aylığı çekebileceğimi, internet alışverişlerinde kullanılamayacağını söylediler. Malum engelim ağır, çarşıya çıkıp ihtiyaçlarımı alabilme gibi imkanım yok o maalesef.

Gerçekten o kartla alışveriş yapılmıyor mu? Online alışverişlerde kullanabilmek için ne yapmalıyım?

RamazanG

Genelde engelli ayligi icin
Ptt Önyüklemeli kart verilir bu kartla online alışveriş yapilmiyor ama size ziraat karti vermisler kart ile mobil kullana biliyor iseniz alisveris yapilir diye tahmin ediyorum ptt kart gibi onyuklemeli ise yapilmaz dilerseniz ziraat bankasına bir sorun

RamazanG
Merhabalar, banka kartı eğer vadesiz mevduat hesabı kartı ise ki çok büyük oranda o olduğu için yapabilirsiniz. Ama İnternet alışverişi için izin vermeniz gerekiyor. Ziraat mobil uygulaması indirdiniz mi?

Ziraat mobil uygulamasında şifre istiyor o yüzden bakamadım vadeli olup olmadığını nakit çekip kullanıyorduk. Mobil uygulamadan girebilmek için şubeye gitmek şart mı? OĞUZATAY

Bendeki kartta ptt diye bişey yazmıyor Ziraat bankası yazıyor. Çıkartalı çok olmuştu seneye değişmesi gerekiyor üstelik. BitiGen

@RamazanG Telefonla da halledebilirsin. Vadeli olamaz zaten. Telefonla müşteri temsilcisine durumunu anlat, şifreni al, sonra uygulamayı indirip TC ve şifre ile gir.

[FONT=arial]Ziraat Bankası internet bankacılığı şifresi nasıl alırım?

[/FONT]

[FONT=arial]ziraatbank.com.tr adresinden ve Ziraat Mobil'den “Hemen Başvur” seçeneği ile online başvuru yapabilirsiniz. Gerçekleştirilen kontroller sonrasında internet ve mobil bankacılık şifreniz cep telefonunuza SMS ile gönderilecek ve tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Böyle de alabilirsin. RamazanG

[/FONT]

Maalesef işitme engelim var hocam. Yazışarak iletişim kurabiliyorum, arayan olduğunda aile bireylerinden birine konuşturuyordum. OĞUZATAY

Rica ederim, sen aramadığın sürece onlar seni aramazlar.

RamazanG
Geçmiş olsun kardesim bugun senin adina burdan yardim alan komsumun biriyle iletisime gecdim onun kide ziraat ve oda kullanilmadigini soyledi bu kartlar banka karti olmadi icin sadece yardim amacli para cekmede ve alisverisde kullaniyormus ogrendigim bu parayi cekip farkli bir hesaba atarsaniz sorunuz cozulur ornek papara gibi aidat yok kart ucreti yok faturalariniza odersiniz

Teşekkürler dostum BitiGen

Ziraat mobil uygulamasından da ayarlanamıyor mu yani? Mobil uygulama içerisinde sanal kart oluşturulabiliyor diye biliyorum.

Madem ki maaş veriyorlar o zaman niye uygunsuz kart verip sınırlıyorlar anlamadım, çok saçma olmuş. Arkadaşlarım Enpara kartı çıkartmamı önermişti ama başka kart çıkartmak istemiyordum çünkü parayı gönderirken yüksek kesinti yapıyor Ziraat. Aylığımı başka başka bankaya taşımayı düşündüm, o da mümkün değilmiş.

Üst Alt