Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aylığım bağlandığını nasıl öğrenebilirim?

Keremm1212

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Engelli Aylıgımın baglandını nasil ögrene bilirim Bir bilgisi olan Varmı veya e-devletten ögrenebilirmiyiz ?

Keremm1212

ocak ayında baş vuru yaptıysan Baş vuru tarihin ve maaş başlangıcın 1 şubat olur..sosyal yardımlaşmadan eve heyet gelicek muhtaçlık durumu tespit etmek için gelir testi yaptıracak. Muhtaç olduğuna karar verirseler Maaş Almaya Başlarsın..2022 Maaşı için ilk başvurumu yoksa daha öncede alıyormuydun... e=devlette yardım durumu devam ediyor yazıyorsa maaşın onaylanmış demektir..2022 maaşı için ilk başvurun ise. Bir ara eve heyet gelecek Gelir testi yaptıracak size..

İlk basvuru abicimde eve gelecek olsalar eve heyet gelcek die söylemezlermi ? bana ordaki Memur büyük ihtimal oldu dedi Hayırlı Olsun dedi Hatta Martın Sonuna dogru PTTden Bi bak Dedi Maaşına

Keremm1212

ocak ayında baş vuru yaptıysan Baş vuru tarihin ve maaş başlangıcın 1 şubat olur..sosyal yardımlaşmadan eve heyet gelicek muhtaçlık durumu tespit etmek için gelir testi yaptıracak. Muhtaç olduğuna karar verirseler Maaş Almaya Başlarsın..2022 Maaşı için ilk başvurumu yoksa daha öncede alıyormuydun...

e=devlette yardım durumu devam ediyor yazıyorsa maaşın onaylanmış demektir..2022 maaşı için ilk başvurun ise. Bir ara eve heyet gelecek Gelir testi yaptıracak size..Daha önce gelir testi yptırmışsınız demekki..Yardım durumun devam ediyor yazıyorsa Mart ayında hesabını kontrol et

Sende sağol..E devletten takip edebilirsin durumunu.
Geçmiş olsun

Ablacım bende 05.01.2018 basvuru yaptım 20.01.2018 beni aradılar yardımlaşma vakfına cagırdılar imza felan attım Hayırlı olsun Maaşın baglandı dediler Bide arada e-devletten takip et dediler ordan nasıl takip etcem bi bilginiz varmı ? Bide marttaki maaşımı ayın kacında çekerim Tcmin Son Rakamı 30

Keremm1212

en size başka bir başlıktan cevap yazdım Tatmin olamadın Galiba...Tc numarasına göre ödenmiyor Doğum yılının son rakamına göre şu şekilde ödeniyor..

0 ve 5 olanlar her dönemin 5. günü,*
1 ve 6 olanlar her dönemin 6. günü,*
2 ve 7 olanlar her dönemin 7. günü,*
3 ve 8 olanlar her dönemin 8. günü,*
4 ve 9 olanlar her dönemin 9. günü

@Keremm1212 2022 aylığını e-devletten nasıl takip edeceğini sormuşsun. e-devlet şifren var mı? e-devlet şifren varsa e-devlete giriş yapıp 2022 aylığı bilgilerine bakabilirsin. ama ödeme bilgilerin 4 mart'tan önce görünmez soyleyim.

@OğuzHan55'ın dediği gibi Ocak'ta başvurduysan aylık başlangıç tarihin 1 Şubat olur. Mart'ta Şubat + mart dönem aylığı (mart,nisan,mayıs) olmak üzere toplam 4 aylık ödeme alırsın.

ödeme günün doğum yılının son rakamına göre belirleniyor, T.C. numarana göre değil.

rapor oranını yazarsan ne kadar ödeme alacağını, doğum yılını yazarsan ödeme gününü sana söyleyebilirim.

Üst Alt