Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli b ehliyeti aldım. Özel donanım şartı da var. ÖTV’siz araç alabilir miyim?

vahit1973

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Engelli b ehliyeti aldım . İl sağlık müdürlüğü heyetten özel donanimli araç kullanabilir.
47.iki tekerlekli araç kullanamaz.
64.arac hızı karayolları trafik yönetmeliğinin 100 maddesine istinaden normal taşıt hizlarindan 10 km aşağı olacak.
102.ambulans ticari araç ve resmi araç kullanamaz.
10.02.otomatik vites.
35.04. sağ eli çekmeden kontrol adilebilen cihaz.
40.11. direksiyon simitinde yardımcı cihaz(topuz direksiyon çatalı.v.b.)
78.sadece otomotik vitesli araç kullanabilir.

Yazıyor.

Bu raporla ÖTV.indirimli araç alinabilir

Engelli raporunuzda özel tertitabatlı araç kullanabilir yazınız var ise bu çıkan ehliyet raporu ile alabilirsiniz.

Engelli raporu değilde il sağlık müdürlüğünde normal ehliyetimi engelli ehliyetine çevirmek için heyete girdim .ordaki raporda yazıyor ÖTV indirimli araç alabilirmiyim

Bizde de aynı kodlar var ama vergi dairesi Nuh diyor peygamber demiyor onaylamadigi için araç alamıyoruz

@sclafgut,

Ben işitme engelliyim. benim raporda bile yazıyor. ancak alamıyorum. çoğu kafasına göre kod yazıyor

Bu sadece ehliyet icinmi

Bazıları sadece ehliyet için diyorlar.araba alamazsın diyorlar

Son düzenleme:
Engelli raporumu yoksa.ehliyet heyet raporumu

Ehliyetim.engelli olmadan önce.e+a2 idi.engelli sürücü heyetine girdim.engelli b yapıldı.otomatik vites kullanabilir yazıyor.otv siz araba alabilirmiyim

Üst Alt