Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli B ehliyetim var. Kısıtlama kodları nereden görülüyor?

Captantrk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Engelli B ehliyeti aldım kısıtlama kodlarım sisteme doğru işlenmemiş ne yapabilirim?

Merhaba dün ehliyetimi ilçe nüfus müdürlüğünden oluşturdum ilk ehliyetim sağlık kurulu raporumda 10.02 otomatik vites 20.03 sol ayağa uyarlanmış fren pedalı 25.08 soldaki hız pedalı 47 iki tekerlekli araç kullanamaz 78 sadece otomatik vitesli araç kullanabilir 102 ticari araç ambulans resmî araç kullanamaz yazarken. Polisin sitesinden ehliyetimin kısıtlarına baktığımda sadece kısıtta sürücü kursundan otomatik araçla eğitim aldığı için otomatik vites kullanabilir diyor geçici ehliyetimde de B kısıtlar sadece 104 diyor B , B1 , F,M ehliyetlerim var nasıl oluyor bu Salı günü gümrük ten randevum ithal araç için bana sorun çıkarır mı ne gibi bir yol izleyebilirim

Son düzenleme:
B otomo kamyonet bölümünde kısıtlarda kısıt adı sürücü kursunda otomatik vitesli araçla eğitim aldığı için otomatik vites 104 yazıyor

Üst Alt