Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli baba olunca kazandığım haklar var mı? Varsa nelerdir?

m_koc09

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
herkese merhabalar ve acil şifalar dilerim
benim sizlerden öğrenmek istediğim konu şudur;

ben görme (% 50) engelli bir kişiyim 10 ay önce evlendim ve şimdi 20 günlük bir bebeğimiz oldu şimdilik alaha şükür sağlıklı

bir birey olarak engelli baba olunca kazandığım haklar var mıdır , varsa nelerdir?

Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
şimdiden herkese saygılarımı sunar , zaman ayırdıkları için teşekkür ederim ve sağlıklı günler dilerim.

İyi günler.

allah analı babalı büyütsün...baba olunca babayı veriyorlar...ne istiyosun nasıl bişe olsa huşuna gider..en güzel mükafatı almışsın işte allaha şükret..baba olduğun için 1 kurban kes fakire dağıt..

kardeş sana rabbim tarafından mükafat verilmiş zaten, şükret ve zorluklara karşı sabret. eger çocunuz agır özürlü raporu varsa gelir kriteriniz de uyuyorsa evde bakım için bavurabilirsiniz tabi 2022 içinde başvurabilirsiniz benim kızımda engelli olarak dünyaya geldi sipina bifalı (%80 agır özürlü) evde bakım için başvurduk. 2022 başvurayım dedim hem benim 2022 maaşım kesildi hemde gss iptal oldu gss bağlatana kadar epey ugraştırdılar deyeceğim oki dikatli olun sizinde haklarınız elinizden alınabilir.

kurban keserek, bir cana kıymasın kimse

teşekkür ederim allah razı olsun cevaplayan arkadaşlara
inş kurban kesebilirsem kesecem
mod konuyu kapatabilirsiniz
iyi günler.

Üst Alt