Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli babam adına araç alsak ve ben sgk'lı işe girsem bakım aylığı kesilir mi?

kasım70

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba babamın %96 süresiz iş göremez raporu var kendisi felç hastası yatalak bakıma muhtaç babam emekli ama malulen değil. 1300 tl emekli maaşı alıyor annemde babamdan için bakım parası alıyor. 1. Ben babamın üstüme araç alsam annemin bakım parası almasında sıkıntı olur mu yani kesme durumu olur mu 2. Ben sigortalı bi ise girsem değişen bişey olur mu Ben annem ve babam 3 kişi yaşıyoruz

İşe başladiginiz zaman bildirim yapmalısınız zaten 3 kişi siniz as garı ücrette alsaniz babanizin emekli maaşı ile gelir kariterini aşı çağı için kesilir büyük olasılıkla araç çok lüks değilse maasta sıkıntı olmaz kesilmez sadece sgk olarak çalışırsanız sıkıntı olur

Peki ikametimi başka bir adrese aldiriraam adreste sadece annem ve babam olursa yine kesilme olayı gerçekleşme ihtimali olur mu

İki kişi için de maaş yuksek çıkar maalesef

Üst Alt