Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli babamın üzerindeki arsa ve tarlanın çocuklarına satış yapması

Ykl..

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Babamın üzerindeki arsa ve tarlanın biz çocukları üzerine devretmesi(satış yapması) maaş bağlandıktan sonra yapsak, maaşının kesilmesine sebep olurmu ?
Veya ; maaş bağlanmadan önce böyle işlem yapsak maaşın bağlanmasına engelmidir.
Teşekkürler

Ykl..

gerçekten mırası pay edıosa ii.yok maaş için gelir krıterını geçmemek içinse kötü.tercıh babanıza kalmış

babanızın kaldıgı hanede kaç kişi var önemlı olan hanedekı kişiler .çünkü onların gelırıne bakılıyor.
ben olsam bahsettıgınız arsa ve tarlar gelir krıterıne engel olmuosa heç devretmem üzerımde kalsın derım.paranın yüzü sıcak derler .param varsa dostum evladım olur param yoksa fakırsem kımse yüzüme bakmaz.burda ebm bağlansa bile bakıcı kım görünüosa o alır tüm sorumluluk ona ait olur.parayı babanıza vermezler. obakımdan tarlada arsada pay etmem zaman ne gösterır bilinmez
not: üzerınıze alınmayın ama babadan evi arsayı alıp ,babasını kapı önüne koyan çok oldugu için öyle yazdım.oğlan ister gelin isteemz .kız ıster damat istemez hatta torunlar bile istemez .ama para olunca iş değişio

Üst Alt