Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Bakım aylığım e-devlet sitesinde görünmüyor!?

diyarlı

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Engelli bakım aylığı normalde edevlet üzerinden takip ediyordum aktif diyordu az önce sisteme girdim kayıt yok diyor. Kesildi mi acaba .😏🤔

Son düzenleme:
içiniz rahat olsun benim de dün değil önceki gün görünüyordu şimdi görünmüyor kayıt bulunamadı yazıyor normal olağan bir durum şimdi baktım tekrar görünüyor sizde denermisiniz

benım görunuyor. bazen aksaklık olup görünmeyebiliyor

Evet diğer gün baktım normale dönmüştü sistemde sorun vardı teşekkürederim

Evet sorun sistemle alakalıydı 😊teşekkür

E devlet sitesinde evde bakım aylık bilgilerim yazmıyor..?

Arkadaşlar e devlette 1 ayı aşkın bir süredir engelli bakım aylığını sogulatmak amacıyla giriş yapıyorum sürekli hata veriyor ne zaman düzelir veya nede. Düzenleme yapılmıyor?.bilgisi olan var mı ?

E devlet de "Evde Bakım Destek Ödeme " ve "Sed sosyal ekonomik ve destek ödemeleri " bölümlerinde bakım çalışması vardır. İçiniz rahat olsun

İyi de bu bakım çalışması bu kadar uzun mu sürüyor fizana yol bakım çalışması olsaydı şimdiye kadar çoktan birmişti ne bakımmış bu tam 1 aydır düzelmedi

Kayıt Getirilemedi! Sorgulanan TC Kimlik Numarasına ait Başvuru Bulunamamıştır!

Arkdaşlar
E-devlette ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım.Biri daha böyle olduğunu dile getirdi ama emin olmak için sormak istedim.güncelleme oldugunda sistem hatası verirdi, şimdi Kayıt Getirilemedi! Sorgulanan TC Kimlik Numarasına ait Başvuru Bulunamamıştır! diyor.. sizinde aynımı?

Üst Alt