Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli banyo ve mutfak ürünleri getirtmek amacındayız

b.i

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sevgili üyeler

Daha önce yetişkin bezleri ile ilgili bir proje yapmıştım ve sizlere bu forum üzerinden duyurmaya çalışmıştım. Bu projeden haberi olmayan arkadaslar aşağıdaki linkten okuyabilir.

http://www.engelliler.biz/forum/eng...ap/89195-yetiskin-hasta-bezi-projesi-2-a.html

Suan yeni bir proje ile ilgili çalısmaktayım ve ilginizi çekebilir diye paylaşıyorum.

Yeni proje engelli banyo ve mutfak ile ilgili. (ilk aşamada sadece banyo)

Ürünler ile ilgili detaylı bilgiyi aşağidaki linkten ögrenebilirsiniz.

Pressalit Care - YouTube

Funksjonsutstyr 23380000 nyhet høst 2012 pressalitcareplus baderom.mp4 - YouTube

Bu ürünler ile fikirlerinizi veya sorularınızı paylaşırsanız sevinirim.

Hayırli bayramlar

Saygılarımla
Bilal İnce

İşlevsel olarak sorun yok ancak duş alma kısmı bir paravanla kapatılsa ve akan su banyonun icine dolmasa iyi olurdu...

şaka gibi hangi yüzyılda bizim ülkemizede de kullanılır acaba? :)

Bu ürün danimarkada üretiliyor ve suan bu markanın Türkiye distribütörüyüm. Maliyet ve fiyat konusu projeden projeye değismekte. Bu ürünü gelecekte türkiyede engelli ve yapı fuarlarda tanıtımını yapacagiz. Özel sahıslarada satış yapmayi planliyoruz. Saygılarımla

Tasarımı gayet başarılı buldum, fakat bu ürünleri getirtecekseniz yanında montaj için usta da ithal etmeniz gerekiyor. Bizim ustalarla bu ürünlerin montajını yapabileceğinizi düşünmeniz büyük hata olur.

Canan hanım tasarımdan tasarıma değismekte. Kimisi komple yaptırıyor kimi sadece bir kısmını. Ama fiyat verecek olursam 1000-5000 euro arası değişe biliyor. Bu tasarım yapılacak alanın büyüklüğü ve kullanılacak malzemeye göre değişmekte. Sema hanim çok güzel bir konuya değindiniz. Bende bu konuları baya düsündüm fakat görmüş olduğunuz ürünlerin kurulumu o kadar basitki herkes kurabilir. Ayrica belirtmiş olduğum gibi mutfak üzerinede bir çalişmam var ama suan için biraz arka planda, bunun sebebi de kurulum zorluğu.

O kadar iyimser olmayın derim. En basit projeyi de uygulayamıyorlar. Sadece kurulum değil, işçilik inanılmaz kalitesiz. İşini hakkıyla yapabilen ne tesisatçı, ne fayans ustası bulunuyor.
Tecrübe ile sabit.:eek:

Merhaba Sema hanim,

Kurulumunu yapacak montajcilara elimizden gelen ders ve teknigini ögretecegiz zaten.

Dunyanin bircok ülkesine bu ürünler gidiyor ve bu sorunlarla kasilasilmiyor.

Türkiyeden siparisler geldi ve umarim dediginiz sorunlarla karsilasilmaz.

gerçekten çok hoş ve faydalı ürünler ben kendi banyoma benzer bişey yaptırdım banyom 3x3 genişliğinde kapının açıldığı yan duvara 3 metrelik ray yaptırdım yürüteçle kapıya kadar gelip koltuğa oturuyorum sonra duvar dibine kadar gidiyorum 1 metrelik kısımda polikarbonattan raylı bölme var onu kapatıp duşumu alıyorum orda kurulanıyorum bölme sayesinde kalan kısım ıslanmıyor ki bu çok önemli bir detay yürüteçle zor giden biri ıslak fayansta ayakta duramaz işim bitince tekrar kapı kısmına gelip giyiniyor ve yürütecimle odama geçiyorum bu ürüne çok benziyor ben ray demirini duvarın içine monte ettirdiğim için sadece 2cm aralığında bir boşluk görünüyor...

ürünün benzerini kullanan biri olarak gayet memnunum fiyatlarda makul seviyede olursa talep çok olur

Demirc deneyimini paylastigin icin tesekkür ederim.

Suan dünyanin bir cok ülkesinde otel, saglik merkezi, hastaneler, huzurevleri, bakim evleri, özel evlerde kullanilmakta.

Ilerleyen yillarda Türkiyedede yayginlasacaktir bu tür ürünler.

Gayet kullanışlı, işe yarar görünüyorlar. Kaliteli ürünlerin Türkiye piyasasına girmesi her zaman iyidir. Dilerim tutunabilecek satışa ulaşabilirsiniz.

Üst Alt