Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli belgemi yüklediğim halde açıköğetimde harç yatırmadı gözüküyor?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
111
Anadolu üniversitesi ikinci üniversiteye kaydoldum ve engelli belgemi yükledim. Ama halen ders metaryal ücreti ve okul harç ücreti yatırılmamış gözüküyor. Bu normal mi? Bu gün öğrenci işlerini aradım sorun olmaz diyor ama sistem de borç gözüküyor.

Geçmiş haftalarda 2. öğretim olmayacağı, kaldırılacağı ile ilgili haber okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Anadolu Üniversitesini arayıp yetkili kişiden öğrenseniz daha iyi olur bence. En güncel bilgi onlar verebilir.

@Alman, ikinci öğretim değil ikinci üniversite. Üniversite öğrencileri sınavsız şekilde kayıt yaptırabiliyor.

@dreamfail,

Hocam bende raporu yükleyememiştim 2. üniversite için büroyu gittim mecbur orda çözdüler imkanınız varsa bi uğrayın

@dreamfail,
Pardon yanlış anlamışım.

@Ktnktn,
Ben 2. üniversiteye girmiştim sorunsuz. Sonra bırakmıştım. Arkadaş sorun yaşamış.

@serdarski, hayır 4 yıllık üniversite okuyanlar 2 ve/veya 4 yıllık sınavsız şekilde eğitimleri ile aynı anda açıköğretim okuyabiliyor

Üst Alt