Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli belgesi alacağım. Sağlık kurulu ortamı nasıl oluyor?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
187
Reaksiyonlar
124
Merhaba ben bipolar hastasıyım. 9 yıldır ilaç tedavisi görüyorum. Engelli belgesi alacağım. Sağlık kurulu ortamı nasıl oluyor?
Derdimizi anlatabiliyormuyuz?

dreamfail
ilk önce dr dr dolaşacaksınız orada soruyorlar neyin var diye heyette sadece 1 dk sürmez sadece bakıyorlar o kadar

Sağlık kurulunda çok derdini anlatma şansın yok. Sağlık kurulundan once, rahatsızlıgın bulunan bölümleri dolaşıp muayene oluyorsun. O zaman derdini anlatabilirsin. Bu yüzden sürekli gittigin hastaneden rapor almanı oneririm. Kendi doktorun muayene ederse; hem gecmisini hemde durumunu bilir.

Engelli Raporumu 2 Gün İçinde Aldım

Selamlar.Bir Kamu Kurumunda Memurum.10 yıldır Ağır Uyku Apnesi tedavisi görüyorum.Her sene kontrollerim yapılıyordu.Birde iki yıl içinde midemden 4 adet ameliyat geçirdim.8 hekime göründüm.Uyku apnesi tedavi olduğum hastaneye başvuru yaptım.Uyku apnesinden 35 ve Genel Cerrahiden 15 puan aldım.Diğer polikliniklerde puanım yok.Fakat tüm operasyon ve Osas takiplerimi de götürdüm.02 03 2022 günü sabahtan tüm doktorları gezdim. Öğlen 11 gibi muayenelerim bitti. Evrağı saat 11,30 da teslim ettim. Kurula ne zaman girerim dedim. Yarın E -devlette engel oranınız görünür dendi.03.03.2022 bir gün sonra % 45 Sürekli olarak raporum çıktı. Süreli bekliyordum aslında ama biraz sürpriz oldu benim için. Başvuru yapacak arkadaşlara bol şanslar dilerim.

Üst Alt